Ilinca Vandici, aspru criticată după ce a declarat despre soțul ei / video

Foto: Instagram Ilinca Vandici
Foto: Instagram Ilinca Vandici

Ilinca Vandici a fost aspru criticată pe TikTok după ce a declarat într-un podcast.

Vedeta a spus că i-ar ierta orice partenerului său de viață, lucru pentru care a fost taxată de multe femei pe rețelele sociale. 

„Omenește vorbind, nu există ceva ce ar putea să facă un bărbat și să nu-l iert. Nu există așa ceva. I-aș ierta absolut orice. Consider că iubirea și familia noastră sunt mai presus decât o fută, două, trei care vin, stau pentru 10-15 minute și pleacă”, a spus Ilinca Vandici într-un podcast cu Damian Drăghici.

Femeile care au taxat-o au spus că un bărbat nu poate fi iertat dacă înșeală.

@ionutcode #tiktokpoll #ilincavandici #damiandraghici #podcast #viral #goviral #pentrutine #pentruvoi #fypシ #fy #ionutcode #tiktokviral #interesant ♬ sunet original - NiM

VEZI ȘI: 20 de lucruri neașteptate despre Ilinca Vandici: Este o frică pe care nu o pot înțelege foarte bine

Ilinca Vandici, frumoasa prezentatoare a emisiunii "Bravo, ai stil!", de la Kanal D, a acceptat provocarea Spectacola și a răspuns sincer și cu umor la cele 20 de întrebări incomode. 

1. SPECTACOLA:  Care era cel mai mare vis al tău în copilărie?

Ilinca Vandici: Cel mai mare vis din copilărie era acela de a fi actriță, de a fi în lumina reflectoarelor. Nu este un secret ce îmi doream și iată, visele devin realitate.

2. SPECTACOLA:  Care a fost cea mai mare trăznaie pe care ai făcut-o în copilărie?

Ilinca Vandici: Eram la grădiniță, în grupa mijlocie, și, într-o dimineața i-am spus mamei că sunt răcită și nu mă duc la grădiniță. Mama mi-a pregătit ceva de mâncare, ceai, mi-a dat o pastilă și a plecat la muncă. Eu am deschis dulapul ei, am luat de acolo cea mai colorată fustă, am pus-o ca o rochie, m-am dus în dulapul cu pantofi și i-am ales pe cei cu cel mai înalt toc și îmbrăcată așa m-am dus la grădiniță. Când m-a văzut educatoarea a rămas stupefiată, i-am spus că așa m-a trimis mama. Nu m-a crezut și m-a luat de mânuță și am mers acasă ca să mă schimb în ceva corespunzător.

3. SPECTACOLA:  Care ar fi lucrul pe care l-ai schimba în viața ta, dacă ai putea întoarce timpul?

Ilinca Vandici: Este o întrebare dificilă. Aș schimba multe lucruri, dar în egala măsură nu aș schimba nimic. Oricât de grele, dramatice, tragic, triste au fost unele momente din viață mea, acestea m-au construit omul care sunt astăzi și sunt foarte mandră de cine sunt. Orice aș schimba "ciuntește"

Cumva din toată experiență pe care am trăit-o și care m-a "desenat" așa cum sunt.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel