Hăineală rămâne vice al CSM pe site-ul instituției

La categoria "Membrii CSM - Componența actuală a CSM", aflăm de pe site-ul oficial al Consiliului Superior al Magistraturii că Oana Schmidt Andrea Hăineală este vicepreședinte al instituției, iar Alina Nicoleta Ghica este președinte.  Pagina de net este manageriată de chiar șeful și vicele Consiliului, aceeași care acum două zile erau acuzați că refuză să publice pe site un comunicat de presă adoptat prin hotărâre în ședința Secției pentru judecători.

La o săptămână de la alegerile din CSM, conducerea se pare că a omis să schimbe statutul celor doi oameni din conducerea instituției și pe site-ul oficial. Neglijența poate fi ințeleasă, dat fiind că noua președintă a CSM trebuie să se apere de "propaganda nazistă" pe care o face un anumit trust, după cum chiar dânsa susținea.

Curios este că pe site-ul Consiliului se pune mare preț. Șefa CSM a fost acuzată că îl folosește preferențial, după ce unii judecători au fost nevoiți să posteze pe alt site un comunicat de presă, după cum scria luju.ro acum miercuri.

În cadrul plenului CSM de vinerea trecută, Oana Schmidt Hăineală a fost aleasă președinte al Consiliului, cu 11 voturi "pentru" și șapte "împotrivă". Procurorul Alina Ghica și-a depus candidatura pentru funcția de vicepreședinte dar nu a primit aprobare din cauza numărului insuficient de voturi. Tot atunci, magistratul Vasilică Dănileț a hotărât să candideze și el pentru scaunul de vice, însă ședința a fost amânată. Miercuri, când trebuia să aibă loc ședința reprogramată, pentru că nu au fost toți magistrații prezenți, întâlnirea s-a restabilit pentru săptămâna ce urmează.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel