EXCLUSIV  Experiența companiei românești Leviatan Design, în lumina reflectoarelor la Autodesk University 2023

DC News și DC Business continuă seria emisiunilor dedicate digitalizării în construcții cu o ediție care aduce în atenția publicului conferința internațională Autodesk University 2023 care a avut loc recent în Statele Unite ale Americii.

Joi, 7 decembrie 2023 începând cu ora 16:00 DC News, DC Business și, desigur, DC News TV vor difuza un interviu dedicat participării companiei românești Leviatan Design la reputata conferință Autodesk University 2023.

Invitații acestei ediții vor fi Cătălin Podaru, CEO și fondator al Leviatan Design și Ubitech Construcții, Maria Văsi, BIM Implementation Manager la Leviatan Design și Daniel Gheorghe, R&D Product Specialist la Graitec România.

În cadrul emisiunii vor fi dezvăluite informații despre conferința internațională Autodesk University (AU) care a avut loc luna trecută în Statele Unite, dar și detalii despre evenimentul la care au luat parte peste 12.000 de profesioniști din industria AEC din întreaga lume. În cadrul evenimentului care s-a desfășurat în Las Vegas a fost organizat un târg expozițional cu aproape 200 de expozanți, care au prezentat trendurile momentului și tehnologii emergente. 

Invitații vor împărtăși detalii despre participarea Leviatan Design la eveniment, precum și despre studiul de caz despre noile tehnologii utilizate de specialiștii Leviatan în proiectele de tip Design & Build, care a fost ales dintre peste 2700 de aplicații.

Multe alte aspecte ale prezentării Leviatan Design la Autodesk University 2023 vor fi dezbătute, precum și linii generale și impresii după AU 2023.

Cei trei invitați nu vor trage concluziile evenimentului la care au participat recent fără să împărtășească întreaga experiență la care au luat parte și să dezvăluie cum au fost primiți în SUA, dacă există un decalaj în domeniul construcțiilor între România și statele mai mari din Occident, dar vor vorbi și despre cele mai impresionante lucruri văzute la Autodesk University 2023.

Emisiunea va fi transmisă pe data de 7 decembrie 2023, începând cu ora 16:00, pe toate platformele social media ale DC News și DC Business, cât și pe cele două site-uri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel