Cel mai scump fotbalist cumpărat de Barcelona poate ajunge la Olympique Marseille

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cel mai scump jucător cumpărat vreodată de Barcelona este gata să plece.

Conform Marca, Olympique Marseille a pus ochii pe mijlocașul Philippe Coutinho, cel mai scump fotbalist cumpărat vreodată de formația catalană, pe lângă alte echipe engleze precum Everton și Arsenal. Toate șansele sunt ca brazilianul care nu și-a găsit locul pe Camp Nou să nu mai continue la FC Barcelona, mai ales că președintele care l-a adus în 2018 a fost de mult demis.

Marseille caută să-și întărească formația pentru sezonul 2021-2022 în care se vor întrece și în Europa League, pe lângă Ligue 1. Astfel, antrenorul Joan Sampoli a cerut conducerii să-l aducă pe Coutinho care, în prezent, se antrenează cu FC Barcelona, după mai multe accidentări. Brazilianul a costat 120 milioane euro când s-a alăturat formației blaugrana, fiind eligibil pentru 40 milioane euro sub formă de sporuri de performanță. Acum, valoarea de piață a lui Philippe Coutinho a scăzut la 40 milioane euro, cea mai mică sumă din ultimii cinci ani de carieră ai săi.

Barcelona continuă cu antrenorul Ronald Koeman și în sezonul 2021-2022

Barcelona îl va păstra pe antrenorul Ronald Koeman, anunţa preşedintele clubului la începutul lunii iunie. Antrenorul olandez Ronald Koeman va fi pe banca tehnică a echipei FC Barcelona şi sezonul viitor, a declarat preşedintele clubului, Joan Laporta, transmite Agerpres.

Koeman, numit ca tehnician al catalanilor în august anul trecut de predecesorul lui Laporta, Josep Maria Bartomeu, a condus echipa la cucerirea Cupei Spaniei în acest sezon, după o pauză de trei ani în care gruparea blaugrana nu mai câştigase trofeul. În La Liga însă FC Barcelona a încheiat pe locul 3, astfel încât au existat numeroase zvonuri privind posibilitatea înlocuirii antrenorului batav.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel