Becali, către Dică: „Nu e în regulă să iei bani și când mănânci bătaie”. Patronul FCSB a anunțat că nu i-a acceptat clauzele noului antrenor

Gigi Becali, patronul FCSB, a anunțat, la conferința de presă de prezentare a noului antrenor, Nicolae Dică, că acesta i-a cerut mai multă ”libertate” decât în primul mandat, pe care i-o va acorda, cel puțin până la finalul turului sezonului regulat.

Cu toate acestea, patronul clubului a refuzat să semneze clauze pe aceste promisiuni.

”El a avut niște pretenții pe care le-am acceptat. E adevarat că voia mai multe clauze, la fel ca Edi Iordănescu. du-te, bă, cu clauzele! Ești prietenul meu, cum e și Tănase”, a declarat Gigi Becali, pentru Digi Sport.

”El a zis că nu vrea, dar eu i-am dat. El a zis 'tot salariul meu pune-l într-un cont și, dacă eu nu fac performanță, mi-l oprești'.

Eu i-am spus că nu e în regulă să iei bani și când mănânci bătaie. Bine, am glumit, e munca lui. Cum să sune el? L-am chemat eu, a doua zi a venit la mine acasă”, a mai spus Gigi Becali.

Becali nu se oprește la transferul lui Tănase. Un alt titular important urmează să plece pe suma de 6 milioane de euro

Patronul FCSB a anunțat că urmează să îl vândă și pe mijlocașul Darius Olaru (24 ani), după ce transferul altui titular important, Florin Tănase (27 ani), a fost finalizat.

„Este vorba să plece și Olaru în altă parte. Eu am avut 5 milioane de euro, dar nu am acceptat. Am cerut 7 milioane de euro, dar l-am lăsat la 6 milioane de euro. Nu vreau să vorbesc mai multe, o să vedeți”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, pe Pro Arena. 

Darius Olaru a avut evoluții modeste în tricoul FCSB-ului, în cele 3 meciuri jucate din acest sezon.

Gigi Becali a anunțat bucuros că l-a vândut pe atacantul Florin Tănase la echipa chineză Shanghai Port.

Florin Tănase a plecati în China şi nu a ratat partida de joi, cu echipa Saburtalo, în Conference League. Acesta ar fi fost vândut pentru suma de 3 milioane de euro.

„Sunt liniştit. Aveam un stres mai mult cu salariu. Am scăpat de 40.000 de euro, plus 3 milioane de euro. Nu mai dau bani din buzunar. Iau 1,5 milioane de euro de la Betano, plus 3 milioane de euro de la Tănase.

Nu se mai vorbeşte de retragerea mea acum. Deja s-a făcut bugetul. Nu mai trebuie să dau bani de la mine", a declarat Gigi Becali pentru Pro Arena.

Jucătorul nu a mai apucat să joace în returul cu Saburtalo, deși patronul FCSB a anunțat inițial că vrea să îl păstreze pentru meci.

Cu o zi înaintea transferului, potrivit sursei citate, patronul FCSB spunea:

„Cu Tănase... nu știu, să vedem. Într-un fel... i-am spus, domnule vorbim numai după meciul de joi (n.r. -  cu Saburtalo din Conference League). Tănase fără trei milioane nu pleacă... așa le-am transmis.

A venit cineva astăzi că cutare, că nu știu ce... i-am zis că fără trei milioane nu-l dau”, a spus Gigi Becali. 

Cu toate acestea, cota de piața a fotbalistului este aproape dublă, de 5 milioane de euro, deci chinezii se pot bucura mai mult decât Gigi Becali pentru transferul încheiat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel