WIMBLEDON 2015: Monica Niculescu a dezvăluit secretul care i-a adus calificarea în optimile de finală

WIMBLEDON 2015. Românca Monica Niculescu a vorbit despre performanța reușită prin calificarea în optimile de finală din cadrul celui de-al treilea turneu de Grand Slam al anului, Wimbledon 2015.

WIMBLEDON 2015. Monica Niculescu a trecut în turul 3 de la Wimbledon 2015 de Kristyna Pliskova, sora mult mai cunoscutei Karolina Pliskova, scor 6-3, 7-5, după ce a salvat cinci mingi de set ale adversarei în actul secund. 

WIMBLEDON 2015. În optimile de finală de la Londra, românca de pe locul 48 WTA se va duela cu elvețianca Timea Bacsinszky, locul 15 WTA și cap de serie numărul 15.

Vezi și: Cutremur la Wimbledon! Deținătoarea trofeului a fost eliminată

WIMBLEDON 2015. Până atunci însă, Monica Niculescu a vorbit, într-un interviu acordat pentru gsp.ro, despre victoria fantastică reușită sâmbătă: ”Nu ştiam la ce să mă aştept de la ea, am jucat cu surorile la dublu, dar acolo e altceva. A fost foarte greu, serveşte foarte bine, e stângace, e mânace, dădea slice-uri, nu se arunca în minge, venea la voleu, când aveam mingi de break, pac!, dădea as. Eu trebuia să servesc foarte bine, pentru că ştiam că dacă nu servesc bine, mi-l pierd. Tot timpul a dat cu 110 mile. Am simţit puţină presiune pe serviciul meu. Ştiam că trebuie să stau concentrată”.

WIMBLEDON 2015. Întrebată cum a reuşit să reziste în game-ul în care a salvat cinci mingi de set, sportiva noastră a răspuns: ”Mă gândeam să pun tot timpul primul serviciu în teren, ceea nu prea s-a întâmplat. Dar la un moment m-am gândit: 'Asta e, pierd setul, mai e unul'. Și atunci când mi-a trecut prin minte acest lucru, am jucat mai bine. Acolo a fost cheia. M-am bucurat enorm, pentru că nu e uşor să joci pe iarbă cu astfel de fete”.

WIMBLEDON 2015. ”Sunt foarte fericită, îmi doream foarte mult. Am mai făcut un tur patru la US Open şi mă întrebam când o să mai vină altul şi uite că a venit! Mă bucur şi pentru acea finală de la Nottingham, care mi-a dat multă încredere”, a conchis Monica Niculescu.

Citește și: Mircea Badea, despre Simona Halep: Îi apreciez lipsa de ipocrizie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel