WIMBLEDON 2015: Petra Kvitova, deținătoarea trofeului, a fost eliminată în turul 3 de Jelena Jankovic

WIMBLEDON 2015. Cehoaica Petra Kvitova, locul 2 WTA și campioana en-titre, a fost eliminată sâmbătă seara din turul 3 de la Wimbledon 2015. A doua favorită de pe iarba londoneză s-a recunoscut învinsă de sârboaica Jelena Jankovic (locul 30 WTA), după trei seturi, scor 3-6, 7-5, 6-4, la capătul a fix două ore de joc.

WIMBLEDON 2015. Petra Kvitova a făcut un prim set perfect, dar apoi și-a pierdut ritmul de joc în fața Jelenei Jankovic, aflată pentru a cincea oară în optimile de finală de la Wimbledon, dar doar pentru prima dată din 2010.

Citește și: Adversar dificil pentru Monica Niculescu în optimi la Wimbledon

WIMBLEDON 2015. Pentru un loc în sferturile de la Londra, Jelena Jankovic se va înfrunta cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 13 WTA.

WIMBLEDON 2015. Petra Kvitova, care țintea al treilea său titlu la Wimbledon, a condus cu 4-2 în setul secund, dar a început să comită tot mai multe greșeli neforțate, ajungând la 21 în final, iar Jankovic a relansat meciul și a reușit trei break-uri din opt ocazii ivite.

WIMBLEDON 2015. Cehoaica de 25 de ani atinsese cel puțin sferturile de finală la Wimbledon, din 2009 încoace, când fusese eliminată în runda inaugurală, potrivit Agerpres.

WIMBLEDON 2015. În acest sezon, Kvitova o învinsese de două ori pe Jankovic, pe care încă o conduce la meciurile directe, cu 4-3.

Vezi și: Simona Halep a dezvăluit motivele deselor schimbări de antrenori

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel