Simona Halep a dezvăluit motivele deselor schimbări de antrenori

După ce a părăsit prematur Wimbledon 2015, Simona Halep a vorbit despre motivele care au condus la schimbările dese de antrenori la care a apelat în ultima vreme.

"Pot să spun şi eu că am schimbat câţiva antrenori în ultima perioadă. Este o parte dificilă, mulţi jucători schimbă. Dacă eu nu mai am contact vizual în timpul meciurilor sau nu mai există comunicare între mine şi antrenorul respectiv, prefer să mă opresc decât să merg mai departe fără nici un sens", a declarat Simona Halep într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor.

Vezi și: Mircea Badea, despre Simona Halep: Îi apreciez lipsa de ipocrizie

Simona Halep a vorbit despre motivele care au dus la încetarea colaborării cu Victor Ioniță. Ea a explicat și ce urmează în privința actualului său antrenor, Daniel Dobre.

"Cu Victor Ioniță doar atât vorbiserăm, până la Wimbledon. Se terminase contractul şi am considerat că trebuie să mergem pe drumuri diferite. Nu mai era contact vizual în timpul meciurilor, dar nu ne-am certat.

Am mai încercat pe iarbă un pic cu Victor, dar a fost mai bine să ne oprim. De comun acord am hotărât ca el să meargă acasă şi eu la următorul turneu. Nu ştiu dacă a fost cea mai bună perioadă în care am ales, dar sunt foarte fericită şi foarte bucuroasă de ce am ales.

Încă nu știu dacă voi continua să lucrez cu Daniel Dobre. În capul meu nu am nimic hotărât. Voi discuta cu dânsul, dar momentan voi încerca singură să-mi regăsesc echilibrul interior şi să văd ce pot să fac la turnee", a adăugat Simona Halep.

Citește și: Simona Halep: Nu am nicio obligație față de nimeni din țara noastră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel