Surpriză uriașă! Steaua e la un pas să revină în Ghencea

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, şi generalul George Boroi au participat, miercuri, la o rundă de negocieri pentru revenirea ”roș-albaștrilor” în Ghencea, atât pentru folosirea bazei sportive, cât şi pentru disputarea meciurilor.

Prima rundă de tratative dintre Steaua şi Clubul Sportiv al Armatei a durat aproximativ două ore şi jumătate, iar, la plecare, Valeriu Argăseală a afirmat că este optimist în urma discuțiilor purtate.

"A fost o primă rundă de negocieri, la invitația Armatei, sperăm să găsim o soluție cât mai repede și echipa să revină în Ghencea. Sperăm să ajungem la un consens în următoarele două-trei zile. Mai mult nu putem face până nu se finalizează procedurile juridice pe care le avem", a declarat Valeriu Argăseală, la ieșirea de la discuțiile cu Gheorghe Boroi, comandantul Clubului Sportiv al Armatei, scrie digisport.ro.

Citește și: Telenovela continuă: Decizie șoc luată de CSA Steaua

Și CSA a emis un comunicat de presă după negocierile de azi:

"Miercuri, 9 septembrie a.c., la sediul Clubului Sportiv al Armatei Steaua București a avut loc o întâlnire între reprezentanții CSA Steaua și reprezentanții SC. FC Steaua SA. Întâlnirea a avut loc la inițiativa președintelui CSA Steaua, domnul George Boroi, ca urmare a pozițiilor echilibrate și disponibilității exprimate public de președintele clubului de fotbal, domnul Valeriu Argăseală.

În cadrul întâlnirii, au fost reluate discuțiile privind o viitoare colaborare între cele două cluburi, având ca teme principale:

1. reglementarea problematicii legate de folosirea mărcii și

2. revenirea echipei de fotbal în complexul Ghencea.

Cele două părți au convenit ca viitoarea colaborare se va face în conformitate cu prevederile legale în vigoare și cu Decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție din 3 decembrie 2014.

În perioada imediat următoare vor fi stabiliți termenii concreți ai colaborării."

Vezi și: Dovezile lui Becali în războiul cu CSA: Ce echipă din România vrea să preia

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel