Ponta: CNADNR ar putea reveni la Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, că e posibil ca, în decembrie, Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România (CNADNR) să revină în subordinea Ministerului Transporturilor, condus de aproape două săptămâni de clujeanul Ioan Rus.

"E posibil, dar probabil în decembrie, noul Guvern, dacă va exista un nou Guvern, va lua toate aceste decizii în baza experienţei de doi ani şi jumătate", a spus Ponta, într-o conferinţă de presă la Ministerul Transporturilor, întrebat dacă e posibil ca CNADNR să treacă înapoi în subordinea Ministerului Transporturilor.

CNADNR a ajuns în subordinea lui Dan Șova în ianuarie 2013, când social-democratul a fost pus la conducerea Ministerului pentru Marile Proiecte, Transporturile ocupându-se doar de drumurile naționale. 

Premierul a participat marţi la conferinţa de presă prilejuită de lansarea ghidului privind dezvoltarea economiei sociale, aferentă Programului Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa Prioritara 6 'Promovarea incluziunii sociale', care a avut loc la Ministerul Muncii.

Mircea Jorj, clujeanul lui Ioan Rus, numit de Ponta la Transporturi

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel