GUVERN PONTA IV. CINE ESTE MIHAI TUDOSE, propunerea pentru ECONOMIE

Mihai Tudose (PSD) are șanse mari să primească portofoliul Economiei în Guvernul Ponta IV.

Potrivit CV-ului de pe site-ul Camerei Deputaților, Mihai Tudose (PSD) a absolvit Facultatea de științe juridice și administrative, București, în anul 1993. De asemenea, a urmat Colegiul Superior de Securitate Națională, Serviciul Român de Informații. În 2006, a urmat un curs postuniversitar, la Universitatea "Dunărea de Jos", Galați, Facultatea de Științe Economice, specializarea "Managementul comunicării și relații publice".

Din 2000 și până în prezent reprezintă Brăila în Camera Deputaților. Din 2004 până în 2008 a fost președintele organizației municipale a P.S.D. Brăila, perioadă în care organizația a avut cele mai bune rezultate, reușind să câștige în urma scrutinului din 2008, primăria și să obțină cel mai mare număr de consilieri municipali. În 2008 a fost ales deputat cu peste 50% din preferințele electoratului în colegiul uninominal nr.4, circumscripția electorală nr.9 BRĂILA.

Deputatul Mihai Tudose a fost ales preşedinte al PSD Brăila, în locul lui Gheorghe Bunea Stancu, judecat sub control judiciar pentru acte de corupţie.

VEZI CV AICI.

Mihai Tudose, în locul lui Bunea Stancu

Vineri a fost revocat președintele PSD Brăila, Bunea Stancu, și s-au organizat alegeri pentru funcția vacantă. Singurul care s-a înscris pentru a candida la şefia PSD Brăila a fost deputatul Mihai Tudose. El a fost votat în unanimitate de cei 156 de delegaţi prezenţi la Conferinţa extraordinară, care a fost prezidată de preşedintele executiv al social-democraţilor Liviu Dragnea.

Întrebat ce calităţi îl recomandă pe Mihai Tudose pentru a conduce PSD Brăila, Liviu Dragnea a spus: "Mihai este un om care, din punct de vedere politic, are foarte multă experienţă. Este un om apreciat de colegi. Mihai nu şi-a depus candidatura pentru că a visat noaptea, ci pentru că organizaţia în sine, colegii de la nivelul conducerii judeţene şi colegii din teritoriu i-au propus să candideze, pentru că este un om perceput ca un om politic care munceşte pentru oameni, nu numai pentru cei din partid. Este un om care munceşte pentru comunitate, un om loial, un om care vrea să facă lucruri nu numai pentru colegii dumnealui, ci pentru întreg judeţul".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel