Urmărește emisiunea live


CINCINNATI 2015: SIMONA HALEP a dezvăluit secretul jocului bun din ultima vreme

Simona Halep și Darren Cahill
Foto: prosport.ro
Simona Halep și Darren Cahill Foto: prosport.ro

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. Simona Halep dezvăluit, după victoria cu Jelena Jankovic, scor 6-1, 6-2, unul dintre secretele revenirii sale din ultimele două turnee, de la Toronto și Cincinnati. Românca va juca în această seară, împotriva liderului mondial, Serena Williams, finala competiției de categorie Premier 5 de la Cincinnati.

FINALA SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS ESTE LIVE AICI

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. Simona Halep a vorbit despre relația bună pe care o are cu noul său antrenor, australianul Darren Cahill, care o ghidează cu succes din tribune:

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. "E o relație bună, îmi place ca om, felul în care explică ce trebuie să fac în tenis, felul cum mă încurajează. Nu sunt urlete sau cum sunt alți antrenori. E foarte calm, îmi transmite liniște și îmi dă încredere, pentru că și el crede în jocul meu. Acesta cel mai important lucru, ca antrenorul să creadă în tine", a spus Simona Halep pentru digisport.ro.

SIMONA HALEP - CINCINNATI 2015. Întrebată dacă simte din nou presiunea așteptărilor celor din jur, românca a transmis că își menține bine echilibrul: "Întotdeauna este frumos să urci în clasament, dar nu sunt foarte emoționată că sunt pe locul 2, ci mai mult sunt bucuroasă de ceea ce joc, ceea ce fac pe teren după o pauză lungă fără tenis. Vreau să-mi păstrez încrederea pe o perioadă cât mai lungă".

Citește și: CTP, sfaturi pentru Simona Halep înainte de finala cu Serena Williams

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel