SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS LIVE TEXT, în FINALA de la CINCINNATI 2015

Simona Halep a pierdut finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, jucată duminică seara în fața Serenei Williams. Liderul mondial s-a impus în două seturi, scor 3-6, 6-7 (5), după o oră și 41 de minute de joc, la capătul unui meci superb, plin de răsturnări de situație și momente de dramatism.

Simona Halep a început excelent finala cu Serena Williams, cu un break în primul game. Românca a condus cu 3-1 în debutul primului set, dar, de la acel moment, liderul mondial a revenit incredibil și a câștigat cinci game-uri consecutive, adjudecându-și actul inaugural la capătul a 32 de minute de joc. 

În setul secund, cele două sportive s-au aflat pe rând la conducerea ostilităților. Simona Halep a fost în două rânduri la un game distanță de a împinge finala în decisiv, dar nu a reușit să facă break-ul, astfel că americanca a trimis setul în tie-break. 

Serena Williams s-a impus cu 5-7 în tie-break-ul setului secund și a câștigat turneul de categorie Premier 5 de la Cincinnati, după a șasea victorie în șapte meciuri directe cu Simona Halep.

Iată desfășurarea Live Text a finalei de la Cincinnati 2015:

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS 3-6, 6-7 (5)


--------------------------

Setul 3:

Tie-break:

- 5-7: Scurta Simonei Halep se oprește în fileu, iar Serena Williams câștigă finala de la Cincinnati 2015.

- 5-6: Românca salvează incredibil prima șansă de meci a adversarei.

- 4-6 pentru liderul mondial, care are două mingi de meci.

- 4-5 pentru Serena Williams.

- 3-4 pentru americancă.

- 3-3, la jumătatea tie-break-ului.

- 2-2! Serena Williams își ia mini-break-ul înapoi.

- 2-1 pentru Simona Halep în tie-break.

- 1-1 în tie-break.

--------------------------

- 6-6: Serena Williams a împins setul secund în tie-break. Românca a avut 30-15, dar americanca a egalat cu serviciul, după care a trecut la conducere cu un nou ace. Sportiva noastră a egalat la 40 cu o dreaptă câștigătoare în diagonală, dar liderul mondial s-a impus la avantaj.

- 6-5: Încurajată de românii din tribune, Simona Halep își adjudecă serviciul fără emoții, la 15, și e din nou la un game distanță de a trimite finala în setul decisiv, dar pentru asta are nevoie de un break.

- 5-5: Americanca o egalează pe Simona Halep, care a reușit un retur superb câștigător, trimis în diagonală, la 0-40. A luptat fantastic pentru a anula și a doua minge de 5-5 a adversarei, dar Williams a închis din nou game-ul cu serviciul, la 30.

- 5-4: Simona Halep și-a făcut serviciul, la 30, după ce americanca i-a anulat prima șansă de 5-4. Românca e la un singur game distanță de a împinge meciul în decisiv, dar Serena Williams urmează la serviciu.

- 4-4: Serena Williams egalează după un game adjudecat rapid, la 15, în care a servit năprasnic, așa cum a obișnuit de-a lungul partidei.

- 4-3: Simona Halep își adjudecă cel mai lung game al meciului, după ce a fost condusă cu 15-40, a anulat cele două mingi de break ale adversarei. Românca a avut patru șanse de 4-3 la avantaj și a reușit să o concretizeze abia pe a cincea. Simona Halep a solicitat din nou intervenția antrenorului Darren Cahhil, la finalul acestui game.

- 3-3: Serena Williams nu are prea mari emoții în punctul în urmă căruia egalează situația la jumătatea actului secund. Americanca s-a impus la 15, într-un game în care a reușit al 13-lea ace al meciului.

- 3-2: Continuă răsturnările de situație. Românca își face serviciul, la 30, și revine la conducerea actului secund.

- 2-2: Simona Halep reușește, în sfârșit break-ul, după un nou game infernal pe serviciul Serenei Williams. Românca a condus cu 40-15. Ajutată de serviciu, Serena Williams a anulat din nou mingile de break. Simona s-a apărat fantastic și a mai obținut o șansă de 2-2, jucată de liderul mondial cu serviciul 2, dar câștigată chiar și în aceste condiții. Într-un final, după cinci migi de break irosite în game-ul precedent pe serviciul americancei, Simona Halep a concretizat a patra șansă de 2-2 din acest punct și a egalat situația în acest set.

- 1-2: Serena Williams face break la 0 și trece la conducerea actului secund.

- 1-1: Simona Halep a condus cu 40-0 pe serviciul advers, dar Serena Williams a revenit fantastic, în principal datorită serviciului, a egalat, a mai salvat două șanse de break ale româncei la avantaj, după care și-a adjudecat game-ul și a egalat situația în debutul setului secund.

- 1-0: La fel ca în primul set, românca începe bine și actul secund, cu un game pe propriul serviciu, câștigat la 30.

- ora 22:57 - A început setul secund, cu Simona Halep la serviciu.

--------------------------

Setul 1:

- 3-6: Serena Williams închide setul cu un nou game în care a fost de neoprit pe propriul serviciu și a reușit doi ași. Americanca a revenit incredibil de la 3-1 pentru româncă și a câștigat cinci game-uri consecutive. Simona Halep a solicitat intervenția antrenorului Darren Cahill după ce a pierdut primul set.

- 3-5: Serena Williams mai face un break și câștigă al patrulea break consecutiv. Simona Halep pare demoralizată de forța pe care o arată în joc liderul mondial și nu-i mai face față, reușind sporadic câte o lovitură câștigătoare.

- 3-4: Liderul mondial o pune la respect pe Simona Halep, cu un game alb în care a servit nu mai puțin de trei ași. Americanca trece pentru prima dată la conducerea setului.

- 3-3: Serena Williams iese la atac pe serviciul Simonei Halep și își ia break-ul înapoi, după un game câștigat la 15, în care a fost extrem de agresivă și a reușit inclusiv un lob perfect.

- 3-2: Serena Williams își face serviciul, la 30, și se menține la un break în spatele Simonei Halep. Americanca a început punctul cu un ace, a continuat cu backhand incredibil în lung de linie, pe contre-pied. A urcat la fileu pentru 30-40 și a închis game-ul cu încă un serviciu puternic, returnat în plasă de sportiva noastră.

- 3-1: Game superb adjudecat de Simona Halep, la 30. Sportiva noastră a reușit doi ași, după care s-a apărat excelent la ultimul punct al game-ului, obligând-o pe Serena Williams să trimită afară.

- 2-1: Serena Williams reușește primul său game din finală. Liderul mondial a servit doi ași la 15-15, Simona Halep a atacat superb și a făcut 30-40, după care a obligat-o pe americancă să trimită afară și a împins game-ul la avantaj. Aici însă, Serena Williams a revenit cu un ace și încă un serviciu excelent, care a obligat-o pe româncă să returneze în fileu.

- 2-0: Simona Halep își confirmă break-ul, cu un game la 30. Românca a servit bine, dar a beneficiat și de greșelile neforțate comise de liderul mondial.

- 1-0: Început perfect de meci pentru Simona Halep! Românca face un break la 15, profitând de trei erori neforțate comise de americancă. De apreciat însă este modul cum a deschis meciul, cu un retur câștigător care a lăsat-o fără replică pe Serena Williams.

- ora 22:23 - A început finala de la Cincinnati! Serena Williams servește prima în meciul cu Simona Halep.

--------------------------

- ora 22:14 - Cele două jucătoare și-au făcut apariția pe Terenul Central de la Cincinnati. Serena Williams a câștigat tragerea la sorți și a ales să servească prima. Cele două sportive se încălzesc timp de câteva minute, după care finala va începe.

- ora 21:43 - Finala masculină dintre Roger Federer și Novak Djokovic s-a încheiat cu victoria superbă a elvețianului, scor 7-6 (1), 6-3, astfel că meciul dintre Simona Halep și Serena Williams nu va fi amânat și va începe la scurt timp după ora 22:00.

--------------------------

Știrea inițială: 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Simona Halep și Serena Williams dispută în această seară, de la ora 22:00, finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati. Duelul între jucătoarele care vor ocupa de luni primele două poziții ale clasamentului WTA este transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

Vezi și: Simona Halep s-a calificat în finala de la Cincinnati!

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Simona Halep a dat de pământ în semifinale cu sârboaica Jelena Jankovic, locul 25 WTA, pe care a învins-o în două seturi, scor 6-1, 6-2, după doar o oră și 10 minute de joc.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. De partea cealaltă, liderul mondial a trecut în două seturi, scor 6-3, 6-4, de ucraineanca Elina Svitolina, numărul 20 în lume, la capătul unei dispute care a durat oră și 28 de minute.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Serena Williams o conduce detașat pe Simona Halep la întâlnirile directe. Dintre cele șase dueluri de până acum, românca a câștigat numai unul, în faza grupelor de la Turneul Campioanelor 2014.

Citește și: CINCINNATI 2015: Ce spune SIMONA HALEP despre FINALA cu SERENA WILLIAMS

Iată bilanțul meciurilor Simona Halep - Serena Williams:

- în turul 2 de la Wimbledon 2011: Serena Williams a câștigat cu 3-6 6-2 6-1

- în semifinalele de la Roma 2013: Serena Williams a câștigat cu 6-3 6-0

- în sferturile de finală de la Cincinnati 2013: Serena Williams a câștigat cu 6-0 6-4

- în grupa de la Singapore 2014: Simona Halep a câștigat cu 6-0 6-2

- în finala de la Singapore 2014: Serena Williams a câștigat cu 6-3 6-0

- în finala de la Miami 2015: Serena williams a câștigat cu 6-2 4-6 7-5

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, CINCINNATI 2015. Simona Halep și Serena Williams ar mai fi trebuit să se întâlnească în semifinalele de la Indian Wells 2015, dar americanca nu a putut juca atunci, din cauza unei accidentări, iar românca a mers în finală, pe care a și câștigat-o.

Citește și: Williams se teme de finala cu Halep: ”Sper să nu facă asta din nou”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel