Votul prin corespondență: ''Va fi un eșec'', mesajul lui Chirieac

Vot stampila
Vot stampila

Votul prin corespondență este considerat un eșec de către analistul politic Bogdan Chirieac. Prezent prin linie telefonică la România TV, Chirieac este de părere că votul prin corespondență nu va conta la aceste alegeri parlamentare.

Cel puțin acum, pare un eșec votul prin corespondență fiindcă sunt foarte puține persoane înscrise. Până la urmă sunt 4500 de voturi și a fost un scandal întreg un an de zile în Parlament și dat ca o mare realizare. Pe termen mediu și lung, românii din străinătate se vor obișnui cu votul prin corespondență, doar că legea se aplică doar la alegerile parlamentare, va fi foarte greu la prezidențiale pentru că nu ai cum să le trimiți buletinele de vot în două săptămâni pentru turul 1 și turul al doilea. Votul prin corespondență, la aceste alegeri parlamentare, probabil că nu va conta. Cele 4500 de voturi nu vor conta în economia generală a votului. Să vedem câți români vor veni la secțiile de votare, care sunt foarte multe și dacă ei vor putea suține balanța.

Ținând cont de incompentența acestui Guvern plin de tehnocrați, votul prin corespondență este un succes. 4500 e mai mult decât zero. Acesta a fost Guvernul ZERO. Nu avem ce să cerem aici. E vorba de incompentență, neștiință, corupție., a declarat analistul politic, Bogdan Chirieac, la România TV.

Vot electronic

Nu merge în România votul electronic, tot ce este electronic în România este suspectat că poate fi falsificat, inclusiv când se transmit pe telefon rezultatele, rapoartele secțiilor de votare. Neîncrederea populației este mult prea mare., a adăugat Chirieac.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel