Vadim Tudor și Oana Zăvoranu, chemați în instanță de familia lui Ionuț

cv_tudor_oana_zavoranu
cv_tudor_oana_zavoranu

Ancheta în cazul lui Ionuț Anghel, băiețelul care se presupune că a fost ucis de câinii fără stăpân în Parcul Tei, încă nu a fost finalizată, iar, din cauza lipsei de transparență, se vehiculează diverse scenarii legate de modul în care micuțul și-a pierdut viața. Deranjați de această situație, părinții și bunica lui Ionuț intenționează să îi dea în judecată pe europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor și pe Oana Zăvoranu, întrucât, susțin ei, aceștia au spus că micuţul a fost de fapt violat de un pedofil şi sfâşiat de câini de luptă, a declarat avocatul familiei Anghel, avocatul Bogdan Bărbuceanu, scrie Avocatul Bogdan Bărbuceanu, care reprezintă familia Anghel în anchetă, a declarat pentru ring.ro, că, în afară de ancheta penală propriu-zisă privind moartea micuţului Ionuţ Anghel, părinţii şi bunica lui Ionuţ vor să îi dea în judecată pe Corneliu Vadim Tudor şi pe Oana Zăvoranu, întrucât au lansat în public două ipoteze şocante: copilul ar fi fost întâi violat de un pedofil şi apoi ar fi fost sfâşiat de câini de luptă Rottweiler.

"Mai nou, părinţii lui Ionuţ mi-au cerut să-i dăm în judecată pe Vadim şi pe Oana Zăvoranu. Mi-a zis şi bătrâna (n.r. - bunica lu Ionuţ) vineri, la Parchet, să-i dăm în judecată că ar fi spus că Ionuţ ar fi fost violat şi muşcat de câini de luptă Rottweiler. Îi aştept mâine (n.r. - azi) la mine la birou să vedem ce e de făcut", a declarat avocatul Bărbuceanu.

Nu există temei juridic, spune avocatul Bărbuceanu

Acesta, răspunzând la întrebarea dacă va lua în calcul un astfel de demers, a explicat că nu există "temei de drept care să aibă reale şanse de succes în instanţă".

"Puteţi să spuneţi că iau în calcul o eventuală răspundere pentru lansarea acestor ipoteze, dar eu nu i-am auzit pe niciunul (n.r. - nici pe Vadim Tudor, nici pe Oana Zăvoranu) declarând ceva despre acest caz. Şi chiar dacă i-aş fi văzut şi auzit, şi chiar dacă ar fi declarat-o - şi cred că au declarat-o, pentru că am auzit din mai multe surse -, nu pot eu să-i dau în judecată pentru că nu este temei juridic. Nu există temei juridic, pentru că este greu de făcut legătura de cauzalitate. Şi care ar fi eventualul prejudiciu? Repet, nu cred că există temei de drept care să aibă reale şanse de succes în instanţă. Singurul temei de drept este cel prevăzut de codul civil cu privire la dreptul la imagine, la integritate, dar aici este ca şi în cazul Elodia, atâta vreme cât cazul este în dezbatere publică, nu cred că se aplică temeiul din codul civil. Mai mult, ei (n.r. -părinţii lui Ionuţ) nu-mi cer să dau în judecată instituţiile media care au preluat ce au zis cei doi, ci îmi cer să-i dau în judecată personal pe Vadim şi pe Oana Zăvoranu. Îi aştept mâine la mine la birou să vedem ce e de făcut", a precizat avocatul Bogdan Bărbuceanu pentru sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel