Coronavirus - COVID 19
România în stare de urgență
-
confirmate
-
vindecate
-
decese
Sună-ne (Luni - Vineri, 09:00 - 18:00) sau scrie-ne la numărul 0772.264.642
sau la adresa de e-mail [email protected]

Va plăti OMNIASIG despăgubiri după accident? Vezi răspunsul oficial

DCNews Team / 23 ian 2014 / 18:02

După accidentul aviatic din Munții Apuseni, s-a aflat că aeronava implicată era asigurată la Omniasig, iar modul în care epava a fost dezmembrată și transportată a ridicat multe semne de întrebare. În presă au apărut speculații potrivit cărora asiguratorul ar putea să refuze plata despăgubirilor, pe motiv că probele nu ar fi fost conservate, iar ancheta ar fi fost afectată de acest lucru. Omniasig a remis joi un răspuns oficial cu privire la acest subiect.

Iată ce transmite firma de asigurări:

Bucureşti, 23 ianuarie 2013

OMNIASIG Vienna Insurance Group (VIG) confirmă faptul că cele două polițe încheiate cu Școala Superioară de Aviație pentru aeronava implicată în tragicul accident din 20 ianuarie 2014, polițe de RĂSPUNDERE CIVILĂ FAŢĂ DE TERŢI şi cea de ASIGURARE DE ACCIDENTE A PERSONALULUI NAVIGANT ŞI A PASAGERILOR, sunt valide și în vigoare, fiind protejate prin reasigurare la reasigurători de prestigiu de pe piața externă.

OMNIASIG VIG își va onora obligațiile care decurg din contractele de asigurare, orice informații contrare care au apărut în presă au caracter speculativ. Reprezentanți ai OMNIASIG VIG au fost prezenți la locul accidentului, iar la nivelul companiei a fost constituită imediat o echipă de specialiști dedicată soluționării acestui caz.

Imediat ce vom primi documentele necesare, compania va instrumenta cu celeritate dosarele de daună și își va îndeplini integral obligațiile contractuale.

OMNIASIG VIG are o experiență bogată și îndelungată în domeniul asigurărilor aviatice, precum și specialiști recunoscuți în piață pe acest segment, astfel încât va soluționa rapid, cu profesionalism și cu deplină responsabilitate acest caz”.

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


dcn.n-nxt.25