Becali s-a bătut în direct cu Tatoiu pe banii lui Djuvara. Bodu a părăsit platoul RTV

tatoiu
tatoiu

Aflată în stdioul România Tv, Monica Tatoiu a ținut să sară în a-l critica pe Gigi Becali, după ce Neagu Djuvara a declarat că "Becali asta este un primitiv, nu este un om, este un cretin profund". Într-o intervenție telefonică, patronul Stelei nu a dorit să rămână dator insultelor Monicăi Tatoiu, mai ales că acesta a declarat că l-a plătit pe reputatul istoric pentru a scrie o istorie a Românilor.

Reacția lui Gigi Becali a fost furtunoasă, ca de obicei, patronul Stelei afirmând  că nu întelege atitudinea lui Djuvara după ce el l-a finanțat cu o suma foarte mare de bani.

 "Am plătit 400.000, eu cretinul ăsta profund am dat banii ăștia ca să îi ia Djuvara. Nu e frumos să ai o astfel de părere despre un om care a dat banii ăștia că este un cretin profund" a spus Gigi Becali în legatură cu declarațiile lui Neagu Djuvara.

 Replica lui Becali a starnit-o pe Monica Tatoiu, aflată și ea în studioul RTV.. Ea nu a mai putut să se abțina și a sărit la gâtul lui, însă nu fară repercursiuni.

 "Pană sa nu văd un document care să ateste finanțarea domnului Djuvara, eu nu îl cred pe Becali. Omul ăsta fabuleaza și minte cu nerușinare. Becali este mitocan. Un bărbat care nu știe să se comporte în societate în relațiile cu o femeie este catalogat ca mitocan. El a spus că nu discută cu femeile, în secolul XXI", a spus Monica Tatoiu, după ce a auzit reacția lui Gigi Becali.

 După aceste cuvinte, Gigi Becali a dorit să lamurească situația în stilul sau caracteristic.

 "În legatură cu banii, pot arăta un extras de cont să se vadă că i-am dat în cont bani lui Neagu Djuvara. În al doilea rând, Monicuța, de ce ești așa suparată? Ai ceva cu mine? Ai intrat în pauza de iarna? De ce ești măi Monicuța așa? Monicuța și cu Bodu trebuie să meargă amandoi la Spitalul 9. Nu mai vreau să vorbesc de domnul Djuvara. Suntem pace suntem chit și asta e. Când spun o vorbă spune și el una și ne împăcam. Cu el mă împac mâine, că e machidon de-al meu" a replicat Gigi Becali.

 Intervenția lui Gigi Becali l-a enervat foarte tare și pe Sebastian Bodu care s-a ridicat din studioul RTV și a plecat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel