Un fotbalist ucrainean a ironizat gestul făcut de Cristiano Ronaldo cu sticlele de Coca-Cola. 'Vă rog, sunați-mă!' / Video

Un fotbalist ucrainean a ironizat gestul făcut de Cristiano Ronaldo cu sticlele de Coca-Cola. 'Vă rog, sunați-mă!' / Video Twitter Zorya Londonsk
Un fotbalist ucrainean a ironizat gestul făcut de Cristiano Ronaldo cu sticlele de Coca-Cola. 'Vă rog, sunați-mă!' / Video Twitter Zorya Londonsk

După ce Cristiano Ronaldo a devenit viral pe rețelele de socializare și în presă pentru că a dat la o parte sticlele de Coca-Cola din fața sa, la o conferință de presă, atacantul ucrainean, Andryi Yarmolenko, a făcut un gest ironic.

Yarmolenko a marcat primul gol al victoriei echipei sale cu 2-1 în fața Macedoniei de Nord de pe Arena Națională. La conferința de presă, ucraineanul a adunat toate sticlele de pe masă și ar fi spus: 'L-am văzut pe Cristiano Ronaldo, însă eu vreau să mut sticlele aici, așa că rog să fiu sunat (n.red. pentru un contract de sponsorizare)'.

VIDEO:

Echipa naţională de fotbal a Ucrainei a învins formaţia Macedoniei de Nord cu scorul de 2-1 (2-0), joi, în cel de-al doilea meci găzduit de Arena Naţională din Bucureşti în Grupa C a turneului final EURO 2020. În prima partidă organizată în Capitală, la 13 iunie, Austria s-a impus cu 3-1 în faţa Macedoniei de Nord.

Următoarele două partide din cadrul Campionatului European găzduite de Arena Naţională sunt: Ucraina - Austria (21 iunie, ora 19:00), în Grupa C, şi partida din optimi care va opune câştigătoarea Grupei F şi formaţia clasată pe locul al treilea într-una din grupele A, B sau C (28 iunie, ora 22:00).

Paul Pogba, gest similar cu atitudinea lui Ronaldo

Amintim faptul că și mijlocașul francez Paul Pogba a îndepărtat o sticlă de bere Heineken din fața sa înainte să primească întrebări de la jurnaliști la conferință. Totuși, motivul este unul diferit. În timp ce Cristiano Ronaldo a vrut să „facă reclamă” la un stil de viață sănătos, fără băuturi acidulate și cu mult zahăr, Paul Pogba este musulman, iar religia nu-i permite să consume bere. Rămâne de văzut dacă Heineken va urma același trend pe care l-a urmat Coca-Cola pe bursă, fiindcă valoarea companiei din urmă a scăzut cu nu mai puțin de patru miliarde dolari. (Vezi video aici).

Gestul făcut de Cristiano Ronaldo a adus pierderi istorice pentru compania de băuturi răcoritoare Coca-Cola

Refuzarea a două sticle de Coca-Cola de către Cristiano Ronaldo în timpul unei conferințe de presă la EURO 2020 a cauzat cu o scădere a prețului cu 4 miliarde de dolari a gigantului de băuturi răcoritoare. Căpitanul portughez este un renumit militant pentru sănătate și a spus clar ce părere are despre băutura răcoritoare carbogazoasă.

Cristiano Ronaldo, în vârstă de 36 de ani, a mutat sticlele de Coca-Cola în timpul unei conferințe de presă de la Budapesta, luni, înaintea meciului împotriva Ungariei. Ulterior, Ronaldo a ridicat o sticlă de apă și a declarat: „Beți apă!”, încurajând oamenii să o aleagă în locul băuturii carbogazoase.

VIDEO:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel