Trump ar fi spus că se așteaptă să fie reinstalat în funcția de președinte în această vară. Susținerile nu au nicio bază legală

Donald Trump le-ar fi spus apropiaților că se așteaptă să fie reinstalat în funcția de președinte în această vară. Susținerile nu au nicio bază legală  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Donald Trump le-ar fi spus apropiaților că se așteaptă să fie reinstalat în funcția de președinte în această vară. Susținerile nu au nicio bază legală / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

După discuții cu mai mulți apropiați ai lui Donald Trump, jurnalista Maggie Haberman de la New York Times spune că magnatul le-ar fi zis acestora că va reveni în funcția de președinte până în luna august.

Donald Trump le-a spus apropiaților săi că e de părere că se va întoarce la Casa Albă în funcția de președinte până în luna august a acestui an, a precizat Maggie Haberman, jurnalistă la New York Times.

Deși susținerile jurnalistei nu au nicio bază legală, multe voci din Statele Unite ale Americii amplifică acest mesaj potrivit căruia Donald Trump crede că va fi reinstalat în funcția de președinte. 

Sidney Powell a susținut ipoteza

Fostul avocat al Trump, Sidney Powell, a susținut această ipoteză la o conferință QAnon care a avut loc în weekend. Astfel, probabilitatea reinstaurării magnatului la o anumită dată s-ar putea răspândi și mai mult printre cei mai înfocați susținători ai lui Trump.

De asemenea, CEO-ul MyPillow, Mike Lindell, este un susținător proeminent al teoriei. Acesta a spus că luna august este momentul în care va merge la Curtea Supremă pentru a prezenta dovezi care ar fi atât de convingătoare încât judecătorii ar fi obligați să respingă rezultatul alegerilor din 2020. De asemenea, trebuie menționat faptul că avocații lui Trump și alți republicani au intentat zeci de procese legate de alegeri; toate soldându-se cu eșecuri, potrivit BusinessInsider.

Donald Trump a cerut 40.000 de dolari SUA pentru cazarea pe proprietatea sa a agenților care îl păzesc

Donald Trump a taxat Serviciul Secret American cu mai mult de 40.000 de dolari în această primăvară pentru camerele pe care agenții de pază ai lui Trump le-au folosit în timp ce îl păzeau la reședința sa din Mar-a-Lago, conform înregistrărilor federale de cheltuieli. Acesta arată că domeniul lui Trump a taxat serviciul secret cu 396,15 dolari în fiecare seară începând cu 20 ianuarie, ziua în care a părăsit Casa Albă și s-a mutat la reședința din Palm Beach, Florida.

Aceste taxe au continuat până cel puțin pe 30 aprilie, arată înregistrările cheltuielilor, pentru un total de 40.011,15 dolari. Taxele erau pentru o singură cameră folosită ca spațiu de lucru de agenții serviciilor secrete, potrivit unei persoane care s-a ocupat de plăți.

Serviciile secrete au publicat documente ca răspuns pentru o cerere făcută de publicația The Washington Post. Acestea sunt primele dovezi că Trump a continuat o practică controversată și profitabilă, taxarea chiriei propriilor protectori (citește continuarea AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel