Urmărește emisiunea live


Barcelona pregătește bomba. Ce jucător ar putea lua înapoi de la PSG

Fotografie creată de Mihai Vlasceanu, de la Pexels
Fotografie creată de Mihai Vlasceanu, de la Pexels

Xavi Simons ține PSG în așteptare și ar putea opta pentru revenirea la Barcelona.

Paris Saint-Germain încă speră să-l convingă pe Xavi Simons să semneze o nouă înțelegere, dar alte câteva cluburi îl înconjoară pe tânărul olandez.

Jucătorul de 18 ani a încetat contractul în această vară, iar PSG încă nu l-a convins pe Simons să semneze, în ciuda discuțiilor contractuale de luni de zile.

Potrivit Le Parisien, Simons își menține opțiunile total deschise și o întoarcere la Barcelona este posibilă, echipa catalană fiind printre mai multele cluburi cu ochii pe promițătorul jucător.

Simons a jucat patru meciuri în Ligue 1 în acest sezon, dar nu a mai apărut din 11 februarie, iar la ultimul meci a stat în tribune.

Având în vedere multitudinea de superstaruri aflate la dispoziția managerului Mauricio Pochettino la PSG, lui Xavi Simons i-a fost greu să ajungă în echipa de start. Drept urmare, internaționalul de tineret olandez se gândește la viitorul său la clubul din capitala Franței.

Într-adevăr, actualul contract al lui Simons cu PSG expiră pe 30 iunie. Les Parisiens sunt interesați să îl păstreze și au pregătită o ofertă. Cu toate acestea, tânărul de 18 ani nu a fost încă convins și ia în considerare toate opțiunile înainte de a încheia o nouă înțelegere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel