Tatăl lui Huidu, la spital, în urma unei agresiuni pe stradă

florin  huidu
florin huidu

Florin Huidu, tatăl lui Șerban Huidu, se află  inetrnat la Spitalul Bagdasar-Arseni, în urma unei agresiuni care s-a produs luni seara chiar pe terasa pe care o deţin în Sectorul 4 al Capitalei.  Florin Huidu a suferit plăgi tăiate pe față, după ce agresorul a încercat să o atace mai întâi pe soția acestuia. Actuala soție a lui Florin Huidu nu este mama lui Șerban.

Tatăl lui Huidu şi soţia lui au fost atacaţi luni seara, chiar pe terasa pe care o deţin în Sectorul 4 al Capitalei, de un bărbat de 36 de ani care consumase mai multe băuturi alcoolice. Cei doi au fost duşi de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală. Florin Huidu a fost tăiat pe faţă, iar soţia lui are o ureche tăiată, după un conflict cu un client recalcitrant.

Mirela Huidu a declarat la România TV că vor depune plângere, că soţul ei este la Terapie Intensivă şi că în urma atacului Huidu a pierdut două kilograme de sânge.

 Individul a spart un pahar şi, cu un ciob, a atacat-o iniţial pe soţia lui Florin Huidu, căreia i-a tăiat o ureche, însă Florin Huidu a intervenit şi atunci a fost tăiat pe faţă. Cei doi au fost transportaţi de urgenţă la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

 "Era recalcitrant de la început. A venit în bar cu doi cetăţeni, apoi a mai venit unul. Erau patru în total, dar oamenii nu au reacţionat în niciun fel. Nota a fost 52 de lei, 15 beri au fost băute în total. Când soţul meu a văzut că mi-a dat cu halba în cap, s-a speriat şi a intervenit. Omul i-a dat la gât. O să depunem plângere, acest individ nu are ce căuta pe străzi. Dacă eram mai slabi de înger, ne omora pe amândoi. Soțul meu a fost operat, este la Terapie Intensivă, este stabilizat acum. A pierdut două kilograme de sânge", a declarat Mirela Huidu, soţia lui Florin Huidu.

 Agresorul a fost reţinut rapid de poliţişti pentru 24 de ore, iar Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală gravă. Procurorul de caz va decide dacă va cere arestare preventivă pentru 29 de zile în cazul atacatorului.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel