Tapalagă, dezamăgit de Convenția PDL: Tot mai grea viața în opoziție

dan_tapalaga
dan_tapalaga

Editorialistul Dan Tapalagă notează, într-un articol publicat pe hotnews.ro, câteva observații critice legate de Convenția Națională Extraordinară a PDL, unde 5.000 de delegați democrat-liberali îl votează pe vitorul lider al PDL.

Potrivit jurnalistului, este greu de estimat cu cine vor decide numărul mare de delegați indeciși că este mai  rău, cu Blaga sau cu Udrea, însă discursul președintelui Traian Băsescu nu a mai "electrizat" publicul.

"Discursul lui Traian Băsescu nu a mai stârnit efuziuni ca în trecut, când prezența sa electriza pedeliștii. N-a fost nici bun, nici prost. A vorbit dintr-un fel de obligație de a spune ceva. Mulți îl văd epuizat politic șii nu-și explică prea bine opțiunea pentru susținerea Elenei Udrea. Alții cred că scorul pe care încă îl mai are PDL se datorează doar nucleului dur pro-Băsescu", a scris Tapalagă, în opinia căruia "pedeliștilor nu le arde de opoziție, nu vor război și nici nu mor după principii și valori".

Supărați că nu dispun de un nou lider, de calibrul lui Traian Băsescu, PDL l-ar putea prefera pe Blaga, pentru a ieși cât mai repede din Opoziție, cu "ajutorul unui combinagiu priceput", crede Tapalagă.

Jurnalistul a mai remarcat și faptul că "e prima convenție PDL fără menestreli populari", "sobră".

"Tot mai grea viața în opoziție", a conchis Tapalagă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel