Urmărește emisiunea live


Sondaj: 3 din 4 republicani vor ca Trump să joace un rol major în viitorul partidului

Consiliul de supraveghere al  Facebook menține decizia de suspendare a contului fostului preşedinte american Donald Trump
Consiliul de supraveghere al Facebook menține decizia de suspendare a contului fostului preşedinte american Donald Trump

Trei din patru republicani vor să-l vadă pe fostul președinte Trump jucând un rol important în GOP.

Un nou sondaj apărut în Statele Unite ale Americii a scos la iveală modul în care republicanii se raportează la fostul președinte al SUA, Donald Trump. Astfel, trei din patru republicani vor să-l vadă pe fostul președinte Trump jucând un rol important în GOP (Grand Old Party/ Partidul Republican). 

În același timp, doar o cincime dintre republicanii chestionați în sondaj au spus că nu vor ca fostul președinte să joace în continuare un rol dominant în partidul alături de cale a câștigat un mandat de președinte la Casa Albă. 

Potrivit sondajului, 87% dintre republicani au spus că lui Trump i se va permite să ocupe din nou funcțiile alese. Acest lucru este în contrast cu 55% dintre toți respondenții din sondaj care au spus că fostului președinte ar trebui să i se interzică să mai ocupe funcții elective în viitor. Sondajul de la Universitatea Quinnipiac a chestionat 1.056 de adulți, cu o eroare de eșantionare de plus/minus 3 puncte procentuale, precizează FoxNews.

VEZI ȘI: DONALD TRUMP a fost ACHITAT în procesul de „incitare la insurecție” în SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel