Revoltător. Ce făcea șeful ROMATSA în timp ce doi oameni mureau de frig

donciu
donciu

O persoană a dezvăluit ce făcea directorul de operaţiuni al companiei ROMATSA, Bogdan Donciu, în timp ce Adrian Iovan și Aurelia Ion mureau în Munții Apuseni.

Bogdan Donciu este şi profesor la Politehnică şi a preferat să stea cu studenţii în loc să se implice în operaţiunea de căutare-salvare, aşa cum îi impunea funcţia, scrie Antena 3.

Mai mult decât atât! Oamenii care au asistat la examen povestesc că Bogdan Donciu ar fi făcut şi glume pe seama procedurilor de căutare a răniţilor. Acesta nu era obligat să rămână în sala de examen, după cum o arată şi regulamentele universitare care indicau ordinea priorităţilor.

"A ieşit din sală de câteva ori pentru a vorbi la telefon, apoi s-a calmat şi a spus că a avut loc un accident aeronautic, dar că nu a murit nimeni. Apoi timp de trei ore a ascultat prezentările masteranzilor despre sistemele radar şi de navigaţie aeriană şi cu o aroganţă maximă făcea comentarii despre acele sisteme pe care trebuia să le folosească instituţia domniei sale ca să localizeze epava aeronavei", a spus un masterand al cursurilor lui Bogdan Donciu.

Și-a dat demisia

Bogdan Donciu, directorul de operațiuni al companiei ROMATSA, și-a demisia din funcție în urmă cu câteva zile.

ROMATSA nu a manifestat un rol activ în cazul accidentului aviatic din Cluj, nu a luat măsurile necesare pentru stabilirea zonei de căutare a aeronavei, nu a declanşat operaţiuni de căutare şi nu a cerut sprijinul Centrului de Operaţii Aeriene din MApN, se arată în raportul vicepremierului Gabriel Oprea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel