Refugiata din Ucraina care i-a furat soțul unei britanice, părăsită de bărbat: Este un mincinos, am inima zdrobită. El a început totul

Refugiata din Ucraina care i-a furat soțul unei britanice, părăsită de bărbat: Este un mincinos, am inima zdrobită. El a început totul / Foto: Captură video Youtube
Refugiata din Ucraina care i-a furat soțul unei britanice, părăsită de bărbat: Este un mincinos, am inima zdrobită. El a început totul / Foto: Captură video Youtube

Refugiata din Ucraina care i-a furat soțul unei britanice a transmis un mesaj, după ce bărbatul a părăsit-o.

Refugiata ucraineancă a rămas cu inima frântă și fără bani, după ce britanicul cu care fugise a părăsit-o, scrie The Sun.

Sofia Karkadym, în vârstă de 22 de ani, a spus: "Femeile ucrainence sunt puternice. Vladimir Putin nu ne va distruge, iar Tony Garnett nu mă va distruge pe mine".

Refugiata, un manager IT din Lviv, se află acum într-o cazare de urgență, după ce Tony, în vârstă de 30 de ani, a dat-o afară din casa lor, spunându-i: "Nu mai ești binevenită aici"

Femeia susține că britanicul și-a petrecut majoritatea zilelor în care au fost împreună jucând online, în timp ce ea plătea mâncarea și facturile. Acuzațiile refugiatei vin după ce ea a fugit cu bărbatul, căsătorit cu o britanică. Sofia ajunsese în casa celor doi printr-un ajutor acordat refugiaților ucraineni, dar tensiunile s-au dezvoltat rapid pe măsură ce Lorna și-a văzut soțul flirtând cu Sofia. După zece zile, Lorna a explodat și a rugat-o pe Sofia să plece. A rămas uluită când Tony i-a spus că dacă refugiata pleacă din casa lor, pleacă și el.

"Am inima zdrobită"



Îndrăgostiții s-au mutat inițial la părinții lui Tony, apoi și-au găsit propriul loc. Iubirea nu a durat prea mult, bărbatul părăsind-o. Acum refugiata își critică dur fostul iubit.

"L-am iubit cu adevărat și am crezut că ne vom petrece restul vieții împreună și vom avea copii, dar s-a schimbat. Cred că presiunea a ajuns la el. Până și propria mamă a încetat să-i vorbească după ce i-a făcut soției sale Lorna. Când m-a dat afară, a știut că nu am bani, nu am unde să merg, nu am alți prieteni în această țară. Va fi o călătorie lungă și grea pentru mine acum, dar îmi voi reconstrui viața și când o voi face mă voi bucura că nu mai face parte din ea. Am inima zdrobită", a spus refugiata.

"El e un mincinos"


"Este un mincinos. A început să facă mișcări cu mine când locuiam cu el și Lorna, la doar două zile. Nu am făcut sex până când nu ne-am mutat, nu aș face asta, dar mă ținea de mână când eram singuri și mă îmbrățișa. Totul a fost el, el a început totul. Nu i-am despărțit pe el și pe Lorna, asta s-a terminat cu mult înainte să ajung eu", a mai spus Sofia.

Refugiata a mai afirmat că Tony a tratat-o ​​ca pe un câine și că paria bani când locuiau împreună.

"L-am văzut pierzând 500 de lire sterline dintr-o singură mișcare, la jocuri de cazinou online. L-am implorat să se oprească, dar nu a vrut. A spus că i-a plăcut", a mai spus aceasta.

Tony ar fi refuzat să răspundă la afirmațiile Sofiei.

Britanicul care a fugit cu o refugiată știa că se bagă într-un ”dezastru”. Despărțirea, inevitabilă

Fosta iubită britanicului spune că nu este surprinsă că perechea s-a despărțit. Lorna Garnett, în vârstă de 28 de ani, le-a spus prietenilor că nu îl va lua înapoi pe fostul ei partener Tony, în vârstă de 30 de ani, după despărțirea lui de Sofia Karkadym. Garnett a susținut anterior că refugiata purta "bluze decoltate și ruj roșu" prin casă în încercarea de a-i seduce bărbatul după ce s-a mutat în casa lor.

Fostul ei iubit, care este tatăl celor doi copii ai ei, și-a împachetat lucrurile și a părăsit-o pe Garnett înainte de a se muta într-o casă nouă cu Karkadym. Dar povestea de dragoste s-a încheiat acum, Tony și-ar fi părăsit partenera după ce s-au certat la aniversarea de 30 de ani. Refugiata avusese probleme de sănătate între timp, el fiind cel care devenise îngrijitorul ei. 

Potrivit The Sun, Garnett le-a spus prietenilor săi: "Știam că se va termina cu un dezastru pentru ei, dar pur și simplu nu credeam că va veni după doar patru luni. A renunțat la atât de multe. Este greu să simt simpatie. Nu l-aș lua înapoi într-un milion de ani". Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel