Pîrlog, protest. Cazan: Prezența dânsului, un avantaj. Câteva aspecte

Proteste 10 august
Proteste 10 august

Maiorul Laurențiu Cazan, coordonatorul acțiunii jandarmilor din Piața Victoriei, a vorbit despre prezența procurorului Bogdan Pîrlog la mitingul din data de 10 august.

"Am avut o discuţie cu toţi comandanţii de dispozitiv din faţa Guvernului şi am avut o discuţie cu ei, referitor la violențele împotriva forţelor de ordine, a fost de faţă şi domnul procuror militar. Ni s-au adus în atenţie câteva aspecte: să ţinem cont de modul de intervenție, respectarea regulilor, legii în vigoare şi intervenţia să fie justificată, în urma violențelor asupra forţelor de ordine.

Au fost câteva aspecte pe care le-a prezentat, generalităţi. Nu a spus nimic special (...) Nu au fost discuţii care să influenţeze decizia noastră. Dânsul a fost acolo prezent. Mesajul a fost unul de respectarea legislaţiei în vigoare (...) Eu nu am avut nimic împotrivă. Am considerat că nu avem nimic de ascuns. Modul nostru de acţiune poate fi observat de dânsul la faţa locului (...)

Prezența procurorului în zona de desfășurare a evenimentelor pe timpul misiunilor nu am mai avut. Prezența dânsului acolo eu am văzut-o ca pe un avantaj", a spus Laurențiu Cazan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel