Procedura de revocare a Alinei Ghica din CSM a fost declanșată

ghica
ghica

Oamenii lui Traian Băsescu din CSM încep să piardă teren. Judecătorii Curţii de Apel Cluj au votat, joi, pentru declanşarea procedurii de revocare din funcţia de membru CSM a Alinei Ghica, din cauza "îndeplinirii necorespunzătoare a atribuţiilor de serviciu", urmând să fie luată în discuţie, vineri, de la orele 13,30, și  revocarea lui Horaţiu Dumbravă şi Alexandru Şerban.

 Purtătorul de cuvânt al Curţii de Apel Cluj, Claudia Ilieş, a declarat că Adunarea Generală a Judecătorilor din Curtea de Apel Cluj s-a întrunit, joi, şi a votat pentru revocarea din funcţia de membru CSM a Alinei Ghica.

Decizia Curții de Apel din Cluj în cazul Alinei Ghica, membru CSM care candidează la funcția de vicepreședinte al Consiliui, vine după ce mai multe judecătorii din țară au cerut și votat revocarea judecatorului Cristi Danileț,  candidat și el la vicepreședinția CSM.

 "Au fost prezenţi 43 de judecători, 38 au votat pentru revocare, patru împotrivă, un vot a fost nul. Motivul principal pentru care se cere revocarea din funcţie este îndeplinirea necorespunzătoare a atribuţiilor de serviciu în calitate de membru al CSM", a declarat Claudia Ilieş.

 Ilieş a adăugat că, potrivit legii, procedura de revocare a fost declanşată şi această decizie va fi trimisă tuturor curţilor de apel din ţară, care se vor întruni, la rândul lor, în adunări generale.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel