Primele imagini cu Adrian Năstase după gratii. Video

Adrian Năstase închisoare
Adrian Năstase închisoare

Primele imagini cu Adrian Năstase în după gratii au fost publicate de

El nu mânâncă în acelaşi loc cu ceilalţi deţinuţi şi nici nu iese la plimbare împreună cu aceştia, fiind însoţit permanent de gardieni. Colegii de închisoare ai fostului premier nici măcar nu se pot apropia de el.

Primele fotografii cu Adrian Năstase în penitenciar dovedesc regimul preferenţial de care are parte acesta.

În penitenciar, Adrian Năstase face parte dintr-un grup de persoane care „prezintă anumite vulnerabilităţi”, a explicat Georgiana Gherman, purtător de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

„Fotografiile făcute publice nu sunt relevante pentru a transmite ideea că deţinutul beneficiază de un tratament special. La nivelul fiecărui penitenciar există anumite persoane care prezintă anumite vulnerabilităţi, precum foşti magistraţi, procurori, poliţişti. Prin lege, suntem obigaţi să îi protejăm fizic. Iar Adrian Năstase face parte din această categorie. Astfel, Adrian Năstase se deplasează în prezenţa unui angajat la diferite activităţi. Masa este servită în cameră, însă acest lucru se face la fel la nivelul întregului penitenciar, deoarece nu sunt săli de mese”, a declarat purtătorul de cuvânt al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel