Polițist bătut pe stradă. Colegii lui nu au intervenit

politist23
politist23

Un polițist de frontieră din Tulcea a fost bătut pe stradă de doi indivizi. O mașină de poliție a trecut pe lângă victimă exact în momentul în care era bătută, dar nu a intervenit.

Agresorii l-au lovit cu pumnii și picioarele și l-au trântit pe trotuar, în timp ce pe șosea a trecut o mașină a poliției. Dar agenții au oprit. După câteva clipe, același echipaj s-a întors în patrulare, dar tot nu l-a observat pe tânărul prăbușit pe asfalt.

Pe imagini se vede cum cei doi îl țin pe polițist, care nu se află în timpul serviciului și era îmbrăcat în civil, și îl lovesc cu pumnii și picioarele.

În încercarea de a scăpa, victima se așeaza pe treptele unui magazin iar indivizii îl lovesc în continuare. Agresorii îi dau cu piciorul în cap, îl târăsc apoi pe trotuar și îl lovesc mai departe cu sălbăticie. Exact atunci, prin zona trece o mașină de poliție. Însă agenții parcă sunt legați la ochi, pentru că nu văd nimic.

Bătăușii, în schimb, se sperie și fug. În urma lor, victima trântită pe asfalt urlă de durere.

Un martor care a văzut totul, dar, de frica, n-a intervenit, se îndreaptă către victima cu o mătura în mâna. Apoi suna la 112 și în zonă apar mai mulți polițiști și jandarmi. Aceștia află, cu stupoare, că cel bătut este ofițer la Poliția de Frontieră Tulcea, iar unul dintre agresori îl cunoștea.

Cei doi l-ar fi întâlnit pe stradă și, aducându-și aminte de un conflict mai vechi, l-au luat la bătaie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel