Poliția Locală a Sectorului 6 face angajări. Ciprian Ciucu: „Am nevoie de oameni care să facă ordine în Sectorul 6”

Ciprian Ciucu: Am scos  19 posturi la concurs, dar s-au înscris puțini candidați  Foto: Poliția Locală a Sectorului 6
Ciprian Ciucu: Am scos 19 posturi la concurs, dar s-au înscris puțini candidați Foto: Poliția Locală a Sectorului 6

Pentru un sector civilizat, curat, sigur, în care să ne placă să locuim, Poliția Locală are un rol extrem de important. Din acest motiv, primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, vrea să atragă cei mai buni angajați. A anunțat, pe pagina sa de Facebook, că se fac angajări la Poliția Locală Sector 6 și că posturile sunt bune, cu multiple avantaje.

În urmă cu aproape două săptămâni, Poliția Locală Sector 6 a scos la concurs 19 posturi:

5 în cadrul Biroului Intervenții;

6 la Compartimentul Ridicări Autoturisme Oprite Neregulamentar;

3 la Serviciul Proximitate și Evidență Persoane, Direcția Ordine Publică;

5 în cadrul Biroului Vehicule Abandonate, Direcția Inspecție.

Dosarele se pot depune până la 28 martie, după care urmează selecția lor și publicarea rezultatelor. Proba sportivă eliminatorie va avea loc pe 10 aprilie, ora 9.00, iar cea scrisă pe 20 aprilie, ora 10.00. Mai multe detalii despre actele necesare la dosar și condițiile de participare la concurs, pentru fiecare funcție în parte, găsiți aici: https://www.politia6.ro/politie_locala_primariesector6/node/9457?

fbclid=IwAR3NcyD9IxpgSBzP9lheFN2LNkEfnhU_btF9zWKPuPhpL19jEeS4bcIWbaU

Pentru că deocamdată s-au înscris puțini doritori, primarul Ciprian Ciucu a intervenit și a îndemnat oamenii să nu rateze această oportunitate de angajare. „Căutăm polițiști locali cu simțul răspunderii, tineri, pe care să-i creștem și să-i dezvoltăm profesional, ca parte a procesului de reformă a Poliției Locale demarat cu mai bine de un an și jumătate în urmă. Am modificat regulamente, am investit în echipamente și sisteme de monitorizare. Am nevoie de o Poliție Locală prezentă, dedicată, de oameni care să-și asume haina de polițist și cu care să facem ordine în Sectorul 6.

Data trecută, când am anunțat pe Facebook că se fac angajări la Poliția Locală Sector 6, am avut 80 de candidați pe 14 posturi, deci o bază bună de selecție. Acum am scos alte 19 posturi la concurs, dar s-au înscris puțini. Termenul de depunere a dosarelor este săptămâna viitoare, pe 28 martie. Timp este, veniți la concurs! Avem nevoie să împrospătăm Poliția Locală a Sectorului 6 și mă interesează un singur lucru: să avem resurse umane de calitate, cu care să facem treabă”, a declarat primarul PNL, Ciprian Ciucu.

Salariile, cuprinse între 3.600 și 7.500 de lei

Edilul a enumerat câteva dintre avantajele profesiei: salariu bun și accesul în funcția publică, adică obținerea statutului de funcționar public.

Grila de salarizare este publică, stabilită prin hotărâre de Consiliu Local. Conform acesteia, salariile pentru fiecare post scos la concurs variază în funcție de vechimea în muncă a fiecăruia. Iată câteva exemple:

Pentru un polițist local clasa III, grad profesional debutant (studii medii), salariul net pornește de la 3.604 lei și poate ajunge la 4.207 lei, în funcție de vechime. Pentru un polițist local clasa I, grad profesional asistent, salariul net pornește de la 5.184 de lei și ajunge la 6.175 de lei. Pentru un polițist local clasa I, grad profesional superior, salariul net pornește de la 6.237 de lei și ajunge la 7.486 de lei.

Vezi și: De ce și-ar fi dat demisia Ciucu de la șefia PNL București. Chirieac: Așa se aude, face treabă!/ Ciuvică, fază tare de culise: Nu făceau mișto

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel