Pleșoianu, DISTRUGĂTOR la Congresul TSD

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a făcut declarații fulgerătoare la Congresul TSD de duminică, în fața tinerilor social-democrați și a liderilor PSD. 

Iată declarația lui Liviu Pleșoianu în fața tinerilor social-democrați:

- Propaganda noii securități spune că oamenii de la oraș nu votează PSD. În decembrie, jumătate din oamenii de la oraș care au votat, au votat PSD. PNL a fost votat de 23% din orășeni, iar USR de 5%. Putem să spunem că abia au trecut pragul la oraș. 

- Tot propaganda noii securități spune că PSD e urât de bucureșteni. Pe lângă faptul că la locale am obținut absolut tot, la parlamentare peste 35% dintre bucureșteni au ales PSD. Știți câți au ales PNL? 14%. Sunt cifre reale! 

- Propaganda noii securități mai spune că PSD e votat doar de asistații sociali. Atunci cum își explică propagandiștii că-n decembrie PSD a fost votat de 35% dintre angajații din România. PNL, de 25%, USR de doar 14%. 

- Propaganda noii securități spune că PSD nu e votat de intelectuali. Cum se face că cei mai mulți absolvenți de învățământ superior au ales PSD în decembrie, peste PNL și peste USR. 

- Propaganda și, din păcate, și insul din deal, ne spun că românii protestează toți împotriva PSD. Atunci cum naiba se face că-n decembrie PSD a obținut un scor uriaș pentru Europa ultimului deceniu, un scor absolut uriaș? 

- Am convingerea că trebuie să avem în minte și-n suflete că suntem cel mai mare partid din România, că românii ne-au mandatat să nu fim timizi când insul din deal vine în Parlament și ne ceartă. Să nu fim timizi față de anticorupta din sufragerie, care la Parlamentul României nu a dorit să vină, însă, ghinion, i s-a întâmplat chiar în PE, unde se dusese să i se cânte ode, să i se pună adevărul în față, nefardat, real, că e parte din ceea ce eu numesc noua securitate. 

- Mesajul meu este să nu fiți timizi față de atacurile statului paralel, să conștientizăm că există. 

- Cred că este timpul ca, la nevoie, să ne exprimăm în stradă. Știu că unii sunt de acord, alții nu. Eu îmi mențin punctul de vedere. Din păcate, inclusiv presa internațională este superficială. Dacă un partid câștigă colosal, cum a câștigat PSD, e micro-știre. Dar dacă cei care au pierdut alegerile ies și la nivelul inteligenței telefoanelor lor belulesc prin niște piețe e o mega-știre și face agenda unor săptămâni întregi de dezbateri. 

- Se joacă așa și va veni momentul în care va trebui să arătăm inclusiv în stradă, pașnic, că noi suntem adevărata majoritate, noi și cei care ne susțin în continuare. 

Revenim cu declarațiile complete

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel