Pițurcă pierde procesul de paternitate. Vezi ce pensie va plăti

Victor Pițurcă a pierdut procesul de paternitate cu fosta balerină Victoriei Blohina. Judecătoria Buftea a decis, vineri, că selecţionerul echipei naţionale de fotbal, Victor Piţurcă, este tatăl lui Edan (5 ani), acesta având de plătit și o pensie alimentară lunară de 39.000 de lei.

Victor Pițurcă a avut o relație care a durat 16 ani cu fosta balerină lituaniancă, Victoria Blohina, în urma căreia aceasta a născut un băiat. Fosta balerină de la Melody l-a chemat în instanță pe selecționerul naționalei de fotbal pentru a plăti pensia de întreținere minorului, dar și drepturile retroactive care i s-ar fi cuvenit copililului. Scandalul devenind public, Pițurcă şi-a cerut scuze faţă de familia sa, iar despre relaţia “clandestină” cu Vica s-a mărginit să declare că “băiatul nu trebuie să sufere”.

Vineri, Judecătoria Buftea a decis ca Pițurcă  să plătească o pensie lunară de puţin peste 39.000 de lei, până când băiatul va împlini 18 ani. Astfel, antrenorul naționalei va achita anual fostei amante un sfert din cei 400.000 de euro cu care este plătit de Federația Română de Fotbal. Numele de familie al lui Edan va fi Piţurcă, au mai decis judecătorii. Decizia nu este definitivă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel