Patriciu, căutat de spitalul din Milano pentru achitarea operației

patriciu
patriciu

Supus unei operații de transplant de ficat la o clinică din Milano, omul de afaceri, Dinu Patriciu, ar fi părăsit spitalul fără să achite integral nota de plată, scriu jurnaliștii de la wowbiz.ro. Patriciu ar mai avea de achitat circa 14.000 de euro și este de negăsit.

Dinu Patriciu a fost operat pe 21 decembrie, 2012,  la clinica Niguarda din Milano, reprezentantii clinicii fiind  disperati în acest moment din cauza datoriei de circa 14.000 de euro pe care Patriciu o mai are de achitat spitalului.

Conform unei asistente a spitalului Niguarda, care l-a îngrijit personal pe Dinu Patriciu, acesta  ar fi fost externat zilele trecute și, de atunci, e de negăsit. "Știu ca au sunat de la spital ca să-l caute. Mai are de achitat niște bani, nu știu eu exact câți", a declarat asistenta pentru wowbiz.ro.

 "Domnul Patrciu trebuie să achite urgent 14.000 de euro. Datoria reprezintă costurile de spitalizare de după operație. După externare, nu l-am mai putut contacta. Numărul de telefon lăsat de dânsul este veșnic închis. Se sună în fiecare zi", a declarat un reprezentant al spitalului.

După operația de transplant de ficat, Patriciu s-a simțit tot mai singur. Tânăra chinezoiacă, căreia omul de afaceri i-ar fi încredințat administrarea afacerilor, dar și fiica acestuia nu l-au vizitat, acestae preferând să-și petreacă sărbătorile de iarnă în stațiuni exclusiviste de schi din Europa. Patriciu nu a fost vizitat în această perioadă decât de secretara personală și de fratele acestuia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel