Oreste, arestat pentru protestele de la Pungești - VIDEO

Oreste-teodorescu (2)
Oreste-teodorescu (2)

Jurnalistul Oreste Teodorescu a fost reținut de forțele de ordine în timpul protestelor din comuna Pungești, unde a participat în semn de solidaritate cu vasluienii care se opun explorării gazelor de șist.

Potrivit nasul.tv, Oreste a mers ulterior la sediul Poliției Vaslui pentru a depune o plângere penală împotriva șefului Detașamentului de Poliție pentru Intervenție Rapidă (DPIR) pe care îl acuză că se afla în stare de ebrietate și că i-a agresat verbal pe protestatarii aflați în fața sediului IPJ.

Sâmbătă, au mai fost reținuți la Pungești, alături de alți protestatari, Willy Schuster și fiica sa, Michelle, Erwin Albu, Vlad Ioachimescu si Claudiu Crăciun.

Manifestanții anti-gaze de șist din comuna vasluiană Pungești s-au luat la bătaie cu jandarmii care nu permiteau accesul în curtea amenajată de Chevron în perimetrul unde gigantul vrea să înceapă explorarea gazelor de șist. Peste 500 de locuitori ai comunei și persoane din alte județe ale țării protestează împotriva deciziei companiei americane de a începe căutarea resurselor neconvenționale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel