Oana Hăineală ar pregăti invalidarea revocării lui Danileț și Ghica din CSM

haineala_ghica_1
haineala_ghica_1

Radu Tudor a prezentat, luni seara, în  cadrul ediţiei "La Ordinea Zilei", că președintele CSM, procurorul Oana Hăineală Schmidt, ar pregătin invalidarea votului celor 1.700 de de judecători care au votat revocarea lui Cristian Danileț și a Alinei Ghica din Consiliu.

  "Procurorul Oana Hăineală Schmidt, se pare că se pregăteşte pentru a invalida votul celor 1700 de judecător pentru revocarea din funcţia de memebru al CSM a doamnei judecător Alina Ghica, a domnului judecător Cristi Vasilică Dănileţ. Miercuri la ora 8 o să fie cel mai interesant live al CSM", a anunţat Radu Tudor.

Citește și: Alina Ghica și Cristi Danileț, mai aproape de revocarea din CSM

Referitor la acest subiect, purtătorul de cuvânt al CSM, Monica Prejmereanu, a declarat pentru Lumea Justiției că solicitările de revocare a celor doi judecători, respectiv, Cristian danileț și Alina Ghica,   formulate de Curtea de Apel Cluj și Judecătoria Rm Valcea „vor fi puse pe ordinea de zi a Plenului când vor decide doamna președinte Oana Haineală și secretarul general, Roza Marcu”

Potrivit legii, în termen de 15 zile de la sesizare, Plenul CSM este obligat să dispună revocarea din funcție a membrilor CSM revocați, dispoziția fiind una imperativă! Cum sesizarea CA Cluj datează din 30 ianuarie 2013, iar ce a Judecătoriei Râmnicu Valcea e chiar anterioară, Plenul CSM ar trebui să ia o decizie în următoarele zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel