Urmărește emisiunea live


Nu a fost mită, ci aniversare privată. Liberalii, plângere penală

Campania electorală se încinge. După ce au fost acuzați că dau mită electorală bani și mâncare, liberalii contraatacă, amenințând PSD cu o plângere penală. Candidatul PNL la sectorul 1, Alexandru Nazare, a postat pe Facebook o reacție la acuzațiile PSD. Potrivit lui Nazare, a fost vorba despre o aniversare a unui coleg de partid, iar un consilier local PSD ar fi șantajat participanții, pentru a-i determina să depună plângere la Poliția locală. ca dovadă, Nazare atașează o declarație a unui participant la petrecere.

Iată ce scrie Nazare, referitor la incidentul de la sectorul 1:

”Campania negativă cu tot ceea ce are ea mai urât a început din păcate și în Sectorul 1. Nu mi-am dorit niciodată acest lucru, însă PSD încearcă să smulgă prin șantaj probe și presupuse fapte de la o banală aniversare a unui coleg de partid, care, în mod evident, nu a fost un eveniment electoral. În primul rând, îi prezint scuzele colegului că aniversarea i-a fost stricată, el oferind deja toate precizările în acest sens instituțiilor abilitate.

Ceea ce este însă cel mai grav este modul mafiot în care a ales să acționeze PSD și candidatul său la primărie. Au ales să știrbească autoritatea unei instituții publice, în speță Poliția Locală a Sectorului 1, pe care o folosesc ca pe un accesoriu de campanie. Poate este relevant în acest sens că domnul Florin Iordan se află pe locul 5 în lista de candidați PSD pentru Consiliul Local al Sectorului 1. Păi domnilor, miroase de la o poștă a conflict de interese, ca să nu mai discutăm de aspectele penale ale întregii povești.

Nu am să reacționez mai mult decât este necesar la o astfel de insultă, ci am să procedez în singurul mod pe care l-am învățat în cei 10 ani de administrație. Am încredere în instituțiile statului român și îl anunț pe această cale pe domnul Tudorache că voi depune o plângere penală împotriva sa și a celorlați complici pentru calomnie.

P.S. Aveți mai jos și declarația unei persoane forțate să depună plângere. Am protejat din motive lesne de înțeles datele personale, însă cred că declarația sa este relevantă și demontează mizeria electorală înscenată de către PSD”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel