Nostradamus: Roma va dispărea de pe faţa Pământului

Potrivit profețiilor lui Nostradamus și a Sfântului Malachie, episcop de Armagh din Irlanda, din secolul XII, Benedict al XVI-lea ar fi fost ultimul papă adevărat  în timp ce succesorul său va fi un papă al cărui pontificat va duce la dispariția Romei, acela fiind, de altfel, și ultimul Suveran Pontif.

 Profețiile lui Nostradamus sunt uimitoare. De la prăbuşirea turnurilor gemene sau chiar izbucnirea Celui de-Al Doilea Război Mondial, evenimentele au fost prezise cu sute de ani în urmă de Nostradamus.

 Acum, profetul vorbeşte în catrenele sale despre "plecarea penultimului Papă" în luna decembrie când o mare cometă va putea fi văzută pe cer în timpul zilei", relatează NBC News. Unii au considerat că tunetul care s-a văzut deasupra Catedralei Sfântul Petru, chiar în seara în care Benedict al XVI-lea a demisionat este semnul pe care Nostradamus l-a menţionat în scrierile sale.

Dacă luăm în considerare diferența dintre calendare, Nostradamus ar fi putut face referire la cometa ISON care strălucește chiar mai tare decât Luna și care va fi vizibilă de pe planeta noastră în anul 2013. Ea ar putea fi vazută chiar și în timpul zilei.

 Și acesta nu este singurul indiciu din ultimele săptămâni: ploaia de meteoriți din luna februarie din regiunea Urali, însoțită de explozii violente este considerată tot un semn potrivit adepților teoriilor apocaliptice. Oamenii de știință susțin însă că toate acestea sunt simple fenomene naturale.

 Despre cel care va veni în fruntea Bisericii Catolice, francezul spune că va fi mult mai tânăr decât cel dinaintea lui, va avea o putere mai mare, dar într-un final va"distruge Roma".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel