Necolaiciuc ar fi acceptat să lucreze sub acoperire pentru FBI

necolaiciuc
necolaiciuc

Fostul director general al CFR, Mihai Necolaiciuc, achitat, marți, în dosarul în care era acuzat pentru o fraudă de 2,7 milioane euro, ar fi acceptat, în 2009, să lucreze sub acoperire pentru Biroul Federal de Investigații (FBI).

Informația apare în documentația aferentă procesului de extrădare a lui Necolaiciuc din SUA, publicată de Rise Project. Traducătoarea însărcinată cu intermedierea discuției dintre fostul director al CFR și FBI a declarat în fața justiției americane că Necolaiciuc a fost recrutat pentru a îndeplini o misiune sub acoperire în Venezuela.

În 2011, când era judecat în trei dosare aflate pe rolul judecătoriei Sectorului 1, două pentru abuz și unul pentru corupție, Mihai Necolaiciuc încerca să convingă magistrații americani că nu a comis nicio faptă penală gravă.

Judecătoria Sectorului 1 l-a achitat, marți, pe Necolaiciuc, acuzat de procurori că a folosit bani publici destinați zonelor afectate de inundații pentru a obține bunuri sau alte foloase necuvenite. Totodată, fostului director al CFR i s-a ridicat restricția de a părăsi Capitala.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel