Morar, criticat de un singur ziarist portocaliu: Sinecurist la CCR

Daniel_Morar
Daniel_Morar

Jurnalistul Ion Cristoiu scrie într-un editorial pentru Evenimentul Zilei că Daniel Morar ar fi putut, în numele imaginii sale de intransigent luptător împotriva corupției, să nu accepte ”sinecura” oferită de Traian Băsescu la CCR și să-și continue activitatea de procuror.

În timp ce presa portocalie îi scrie elogii lui Daniel Morar pentru onoarea dovedită atunci când a ales să demisioneze după ce președintele l-a urecheat public, Cristoiu îl atacă pe procuror pentru că a acceptat postul de la CCR.

Ion Cristoiu spune că, deși pozează în ”Luptătorul neînfricat împotriva Corupției”, Daniel Morar nu a stat prea mult pe gânduri înainte să îmbrățișeze fotoliul de judecător al Curții Constituționale.

”Incoruptibilul, Intransigentul, Fanaticul Daniel Morar a ajuns însă judecător la Curtea Constituţională a României. Dacă era atît de dedicat luptei împotriva Corupției, așa cum îl schițează odele suspinînde  din presa noastră, de ce a acceptat Daniel Morar această sinecură oferită de Traian Băsescu?! Nu putea să refuze postul, zicîndu-i Președintelui că viața lui e de neconceput fără lupta împotriva Corupției și, de aceea, el se va duce la DNA ca simplu procuror?!”, scrie jurnalistul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel