Momente dificile pentru celebrul artist Rod Stewart: ”Anunț cu mare tristețe...”

Sursa Foto YouTube Rod Stewart
Sursa Foto YouTube Rod Stewart

Celebrul artist Rod Stewart trece printr-o perioadă tristă. În decurs de două luni acesta a suferit două pierderi importante.

Rod Stewart este în doliu după ce ambii frați ai săi, Don și Bob Stewart, au murit recent. Icoana britanică, în vârstă de 77 de ani, a anunțat pe Instagram vestea morții fratelui său Bob.

”Anunț cu mare tristețe pierderea fratelui meu Bob, care se alătură fratelui meu Don pe marele teren de fotbal de pe cer”, a scris Rod Stewart pe contul său de Instagram, alături de o imagine cu mesajul ”Odihnește-te în pace”.

În luna septembrie, fratele său Don a murit la vârsta de 94 de ani.

”Mi-am pierdut doi dintre cei mai buni prieteni ai mei în decurs de două luni. RIP Don și Bob, amici de neînlocuit”.

Potrivit Fox News, Rod Stewart este cel mai mic dintre cei cinci frați și mai are două surori supraviețuitoare: Peggy și Mary.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sir Rod Stewart (@sirrodstewart)

Citește și:

Rod Stewart și soția sa și-au reînnoit jurămintele de nuntă

Stewart și Lancaster au arătat "Forever Young", cum spune cântecul său, mirele a purtat un costum alb elegant, în timp ce mireasa a îmbrăcat o rochie albă fără bretele. Rod Stewart a declarat emoționat că "Penny este toată lumea mea". "Dragostea înseamnă multe lucruri pentru mulți oameni, dar pentru mine înseamnă să împărtășești totul cu cel pe care-l iubești, iar eu o iubesc pe Penny acum mai mult decât oricând", afirmă rocker-ul. 

Reînnoirea jurămintelor a fost un eveniment restrâns, alături de familie și prieteni. Printre oaspeți au fost prezenți și fostul coleg al lui Stewart, Ronnie Wood, împreună cu soția sa, Sally. 

Moment special

"Am simțit acest moment ca fiind unul foarte special", a spus Lancaster. "Te căsătorești cu speranța că veți ramane împreună toată viața. Când ne-am reînnoit jurămintele, le-am spus nu doar cu speranță, dar și ca o reasigurare", a adăugat aceasta. ...Citește mai mult AICI.

Vezi și:

Artista cunoscută din România care a renunțat la călugărie pentru a se face cântăreață: Mă simțeam cumva atrasă de viața monahală

"Când eram mică eu îmi doream să devin măicuță, să mă călugăresc! Crescând în preajma Mănăstirii Humorului, a monumentului istoric înscris în patrimoniul UNESCO, mă simțeam cumva atrasă de viața monahală și simțeam să devin măicuță. Până am început eu să cânt și să ajung pe scenele festivalurilor care cumva m-au atras, pentru că scena m-a atras și toate premiile obținute m-au făcut cumva să merg pe drumul acesta al cântecului popular și nu cred că am făcut rău, pentru că poți să cânți și să dai Slavă bunului Dumnezeu și prin cântec, prin albumul de pricesne pe care l-am făcut și prin alte proiecte”, a povestit Viorica Macovei pentru Ciao.

"Au fost anumiți interpreți de muzică populară care nu au avut conduita cea mai potrivită să fie în acord cu costumul pe care îl îmbrăcăm, cu muzica pe care eu o transmiteam oamenilor. Și atunci am fost puțin dezamăgită. Și am zis că renunț, motiv pentru care m-am dus la institutul de diplomație, unde am început să fac cursuri de perfecționare și de formare. Acolo am întâlnit un om care mi-a zis să nu renunț la muzică și datorită dumnealui am rămas în domeniul acesta”, a mărturisit artista de muzică populară... Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel