Rod Stewart și soția sa și-au reînnoit jurămintele de nuntă

Rocker-ul Rod Stewart și soția sa, Penny Lancaster, și-au reînnoit jurămintele de nuntă după zece ani de la căsătorie, la domiciliul lor din Anglia.

Stewart și Lancaster au arătat "Forever Young", cum spune cântecul său, mirele a purtat un costum alb elegant, în timp ce mireasa a îmbrăcat o rochie albă fără bretele. Rod Stewart a declarat emoționat că "Penny este toată lumea mea". "Dragostea înseamnă multe lucruri pentru mulți oameni, dar pentru mine înseamnă să împărtășești totul cu cel pe care-l iubești, iar eu o iubesc pe Penny acum mai mult decât oricând", afirmă rocker-ul. 

Reînnoirea jurămintelor a fost un eveniment restrâns, alături de familie și prieteni. Printre oaspeți au fost prezenți și fostul coleg al lui Stewart, Ronnie Wood, împreună cu soția sa, Sally. 

Moment special

"Am simțit acest moment ca fiind unul foarte special", a spus Lancaster. "Te căsătorești cu speranța că veți ramane împreună toată viața. Când ne-am reînnoit jurămintele, le-am spus nu doar cu speranță, dar și ca o reasigurare", a adăugat aceasta. 

Cei doi s-au căsătorit în iunie 2007 în fața a 100 de invitați, în Italia, într-o mănăstire medievală, urmată de o recepție de dans și focuri de artificii, informează OK! Magazine.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel