MISA, participare gratuită în Tabăra internațională de yoga de la Costinești

MISA anunță că Două acțiuni unice în România - Mișcarea Charismatică Teofanică și Evenimentul spiritual excepțional de vindecare - sunt deschise tuturor celor interesați, în mod gratuit la Costinești. 

În perioada 1 august - 3 septembrie se desfășoară la Costinești Tabăra internațională de yoga organizată anual de Școala de Yoga MISA, la care sunt așteptați câteva mii de practicanți yoga din peste 30 de țări. Programul taberei este variat și se adresează atât începătorilor, cât și celor avansați: practica zilnică a unor posturi de Hatha Yoga, meditații la unison, conferințe pe diverse teme, aprofundarea unor tehnici de yoga avansate, spectacole de teatru, de dans sau de umor, meditații în spirală și multe altele.

Pe lângă activitățile destinate celor care practică deja yoga la cursurile MISA sau ale școlilor surori din străinătate, programul taberei conține două manifestări cu totul excepționale care sunt deschise participării publicului larg, complet gratuit:

• Mișcarea Charismatică Teofanică este o comunitate spirituală cu peste 8.000 de participanți, structurată în anul 2009, care se adresează celor care aspiră să treacă dincolo de afirmarea pur formală, dogmatică a sentimentului religios şi să păşească în domeniul cunoaşterii fiinţei misterioase a lui Dumnezeu prin experienţă directă. Această Mișcare se bazează într-o mare măsură pe revelaţiile şi învăţăturile esoterice ale lui Iisus Hristos, ce sunt privite pe baza experienţei mistice dintr-o perspectivă care duce la descoperirea gradată a dimensiunii copleşitoare şi a aspectelor ezoterice ale creştinismului. Calea deschisă prin comuniunea cu Dumnezeu în cadrul acestei mişcări spirituale este numită în mod generic: "Cu Dumnezeu, pentru Dumnezeu, în Dumnezeu, întru Dumnezeu". Participarea se face în urma unui proces de selecție, iar următoarea selecție va fi în data de 28 august la Costinești. Mai multe informații organizatorice, precum și detalii despre activitățile desfășurate în cadrul acestei Mișcări, se găsesc pe site-ul miscareacharismatica.ro.

• Evenimentul spiritual excepțional de vindecare se desfășoară anual în luna septembrie, începând din anul 2015, și face cu putință vindecări miraculoase și transformări spirituale excepționale realizate prin Grația lui Dumnezeu Tatăl. La acest eveniment - care anul acesta se va desfășura pe 1 septembrie - pot participa în mod liber și complet gratuit ființe umane care au diferite boli sau tulburări organice, care au deplină credință în Dumnezeu şi care totodată aspiră să primească şi să beneficieze de Graţia Sa. Participarea este condiționată doar de completarea unui formular de înscriere și de respectarea Regulamentului intern. Mai multe detalii privind înscrierea, precum și recomandări pentru pregătirea în vederea participării la acest eveniment, se găsesc pe site-ul vindecare-spirituala.ro. Tot aici sunt postate câteva zeci de mărturii ale celor care au constatat ameliorări sau chiar vindecări miraculoase ale unor boli sau tulburări de care sufereau, în urma participării la evenimentele din anii 2015 și 2016.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel