Romanița, împietrită de durere. "Vreau să se simtă asta când va fi înmormântat"

5-2
5-2

Chiar dacă Romanița și Adrian Iovan erau divorțați din anul 2008, creatoarea de modă a fost șocată la auzul veștii că fostul ei soț s-a stins din viață. 

Printre lacrimi, Romanița Iovan a declarat că pilotul va rămâne mereu în inima ei drept un mare erou. "A fost un om dedicat aviaţiei. A murit la manşă, în timp ce se ducea undeva, să salveze vieţi. Va rămâne în inima românilor ca un mare erou, aşa cum rămâne în inima lui Albert. Vreau să se simtă asta în momentul în care va fi înmormântat", a declarat Romaniţa Iovan la Pro TV.

Romanița a mers alături de Irina, fiica lui Adrian Iovan, la Serviciul de Medicină Legală pentru a ridica trupul neînsuflețit al pilotului. Miercuri seară, creatoarea de modă a postat pe o rețea de socializare toate detaliile înmormântării fostului soț.

"Stimate Doamne, stimați Domni,

Cu regret vă informăm că trupul neînsuflețit al pilotului ADRIAN IOVAN va fi depus mâine, joi 23 Ian 2014, între orele 07.00 – 10.00 am la Școala de Aviație, din str Grațioasa nr 13 – sector 1. Începând cu orele 11.00 sicriul va ajunge la Biserica Sf Ilie Rahova, din str Sfantul Ilie nr 5 – sector 4 București, unde va rămâne până vineri 24 Ian 2014, când începând cu ora 13.00 va avea loc slujba de înmormântare. După finalizarea slujbei, înhumarea va avea loc la Cimitirul Bellu Catolic, din șos Olteniei nr 3 – 5, sector 4. Cu respect, Irina IOVAN și Romanița IOVAN”, a fost mesajul publicat de Romanița Iovan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel