Medicul Cătălin Denciu, eroul de la ATI Piatra Neamţ, paşi mari spre recuperare completă. "Pot deja să merg cu bicicleta"

Sursa: Facebook
Sursa: Facebook

Dr. Cătălin Denciu, eroul de la Piatra Neamţ care a intrat în flăcări pentru a salva cât mai mulţi pacienţi din incendiul izbucnit la secţia ATI, face paşi mari spre o recuperare completă. 

Medicul român Catalin Denciu este internat la Spitalul Militar Regina Astrid din noiembrie 2020. Se uită înapoi la șederea sa ca pacient în spital înainte de a fi transferat la spitalul Saint-Luc, unde începe următoarea fază a reabilitării sale.

VEZI ŞI Cine e MEDICUL EROU care și-a riscat propria viață pentru a salva un pacient

"Îmi amintesc că m-am trezit în terapie intensivă”, spune el. „Acolo am fost îngrijit de asistenți medicali și kinetoterapeuți. Pe 20 ianuarie am fost transferat la unitatea de îngrijire medie . Am reușit treptat să mă mișc și să merg din nou. Astăzi pot deja să merg cu bicicleta. Împăturirea brațelor este încă dificilă, așa că urmez o mulțime de ședințe cu kinetoterapeuții și terapeutul ocupațional pentru a învăța să-mi mișc coatele din nou.

Reabilitarea este departe de a se termina, dar știu că trebuie să dau totul pentru a mă simți din nou mai bine. Voi continua să lucrez pentru a reuși”, a declarat medicul, conform Beldefnews

Soţia medicului este şi ea în Belgia, unde învaţă tot ce trebuie pentru a se putea îngriji de recuperarea sa după ce Cătălin Denciu va fi externat. 

AICI PUTEŢI VEDEA O GALERIE FOTO CU MEDICUL EROU CĂTĂLIN DENCIU. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel