Mama unui senator liberal a lovit o femeie pe trecerea de pietoni

Mama senatorului liberal Cătălin Boboc, a lovit, duminică, în jurul orei 12.40, o femeie, în vârstă de 53 de ani, care traversa regulamentar pe trecerea de pietoni, în cartierul Chercea din orașul Brăila.

Geta Boboc a acroșat-o pe Sandica S., care se întorcea de la cumpărături, cu partea lateră a autoturismului. Femeia a căzut în mijlocul strazii, la un metru de trecerea de pietoni. O farmacistă de la o drogherie din apropierea locului accidentului i-a acordat primul ajutor brăilencei, scrie infobraila.ro.

Echipajul de pe ambulanță a găsit-o pe victimă așezată pe o bancă, prezentând numeroase echimoze și acuzând dureri puternice în zona capului. Aceasta a fost transportată de urgență la Spitalul Judetean. Sandica S. a fost supusă în urmă cu două luni de zile unei intervenții chirurgicale.

Mama liderului PNL Brăila, Cătălin Boboc, a fost supusă testului cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Soțul victimei spune că Geta Boboc nu avea asupra sa permisul de conducere, aceasta spunându-le politistilor că "îl are la birou". Din primele informații, se pare că Boboc circula cu viteză legală în momentul impactului.

Martorii spun că Geta Boboc a intra pe contrasens, în timp ce vorbea la telefon: "A intrat pe contrasens. Șoferița era pe contrasens. Dacă făcea curba trebuia să o facă după linia continuă. Venea și unul din față. Vorbea la telefon, zicea o femeie care a văzut."

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel