Liviu Dragnea, întâlnire diplomatică cu un ambasador important

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a avut o întâlnire diplomatică cu ambasadorul Palestinei, în scopul unei mai bune colaborări între cele două state. Liderul PSD a anunţat întâlnirea pe o reţea de socializare. 

"Am avut o întâlnire foarte productivă cu ambasadorul palestinian. Vreau să întărim relaţiile bilaterale existente şi să găsim în continuare noi zone comune de interes", a scris Dragnea pe pagina sa de Twitter. 

"Cei doi oficiali au evocat legăturile tradiţionale de prietenie dintre cele două ţări şi au evidenţiat nivelul bun al cooperării dintre România şi Statul Palestina. În context, preşedintele Camerei Deputaţilor a apreciat dinamica deosebită a contactelor bilaterale, arătând că aprofundarea relaţiei cu Palestina reprezintă o prioritate pentru România. În cadrul convorbirilor, a fost pus accentul pe diversificarea cooperării sectoriale consistente în domenii precum afaceri interne, sănătate, educaţie şi agricultură", se precizează într-un comunicat transmis AGERPRES de Camera Deputaţilor.

Liviu Dragnea este obişnuit cu astfel de întâlniri bilaterale, el având mai multe asemenea întrevederi cu personalităţi politice din zona Orientului de la începutul anului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel