Lăzescu pe făraş la TVR. Cine este favorit pentru a-l înlocui

lazescu 1
lazescu 1

Războiul intern din TVR şi blocarea conturilor de către ANAF ar putea fi fatale pentru Alexandru Lăzescu. surse din interiorul TVR susţin că se pregăteşte debarcarea lui Lăzescu, dar şi a echipei care o înconjura pe Rodica Culcer. Consiliul de administraţie al TVR ar putea fi demis astăzi dacă parlamentarii vor respinge raportul de activitate al televiziunii de stat. Acest subiect a ajuns să fie discutat în Parlament după ce conturile televiziunii române au fost închise de către ANAF din cauza restanţelor la plata contribuţiilor către stat.

"Dincolo de ce decizie se va lua astăzi, o rezolvare a situaţiei nu se va face fără a umbla la cauzele fundamentale (...) Oricine ar fi la conducerea televiziunii, cu acest cadru legal şi constrângerile pe care le are de suportat, nu are cum să rezolve situaţia. Îmi dau seama că prezenţa mea în fruntea televiziunii ţine de câteva ore", a mai spus Lăzescu, făcând un apel către parlamentari să încerce să rezolve situaţia de fond din Televiziunea publică.   "Avem pacientul în comă", a mai spus acesta.

Sursele din TVR îl indică drept principal favorit pe Radu Călin Cristea, jurnalist şi editorialist la Adevărul în acest moment. Schimbarea Consiliului de Administraţie ar putea avea loc chiar astăzi. Premierul Victor Ponta a lansat o serie de atacuri dure la adresa TVR, iar lipsa de implicare când ANAF a blocat conturile TVR indică că am putea asista la o schimbare radicală.

Pentru Lăzescu, dezastrul PDL de la locale capătă o cu totul altă dimensiune. Înaintea alegerilor CNA a amendat TVR pentru "dezechilibru în campania electorală". Surse din interiorul CNA susţin că TVR a avantajat PDL în campanie, iar în acest moment ar putea veni nota de plată pentru Lăzescu şi echipa sa.

Fosta gardă a lui Culcer se dezice de Lăzescu

O parte dintre oamenii fideli Rodicăi Culcer au întors armele imediat ce au simţit că polul de putere se schimbă. Adrian Bucur este unul dintre cei care a schimbat taberele, imediat după plecarea lui Culcer.

O serie de atacuri interne la adresa conducerii au avut loc în ultima perioadă. Angajaţii îl acuză pe Lăzescu cu duce televiziunea de râpă. Tensiunile sunt generate şi de faptul că o parte a angajaţilor nu şi-au primit salariile din cauză că ANAF a blocat conturile televiiunii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel