Lăzăroiu sau Mazăre? Vezi fotografia care a derutat fanii

Sebastian Lăzăroiu sau Radu Mazăre? Deși între consilierul prezidențial și primarul Constanței există o diferență vizibilă ca aspect fizic, o fotografie postată pe Facebook a derutat fanii. "Jur că în primul moment mi-am scuipat în sân.  Am crezut că și-a schimbat Mazăre look-ul", a spus una dintre fane. 

Motivul derutei apare de când consilierul prezidențial a slăbit. De atunci pare să fie confundat cu Radu Mazăre. "Mi se pare mie sau încet-încet începi să semeni cu Mazăre?....asta cel puțin de când ai mai slăbit" a spus o altă fană a cărui comentariu a fost apreciat și de alții. O altă doamnă, una dintre cele care au ales să-și introducă cuvântul "Schengen" lângă numele de pe Facebook, a scris "Comparatia cu omul fără onoare de la mare nu cred că e bună, rămane misterul următorului pas".

Un fan al consilierului  prezidențial Lăzăroiu a spus "Eu mi-aș dori ca foarte curând, Sebastian Lăzăroiu sa aibă puterea polititică a lui Mazăre". Apoi a început să scrie despre originile cuvântului "mazăre": "Denumirea latină de "pisum" a mazărei provine de la cuvântul grecesc "pisos" care se întâlnește în scrierile eruditului grec Teofrast".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel