Urmărește emisiunea live



Karin Elena Holst, o adolescentă româncă, dată dispărută în urma masacrului din Norvegia

203171_577441665_2494996_n
203171_577441665_2494996_n

Printre persoanele dispăute în cazul atacurilor dementului din Norvegia, Anders Behring Breivik, suspectul în cazul atacurilor mortale, este şi o tânără a cărei mamă este originară din Codlea, iar tatăl este norvegian, scrie Adevărul.

Karin Elena Holst împlineşte 16 ani în data de 18 august. Fata se înscrisese de câteva luni în Partidul Laburist şi participa la întâlnirea unde au fost împuşcaţi zeci de tineri.

Mama adolescentei este originară din Codlea, iar mătuşa Karinei locuieşte şi acum în municipiul de lângă Braşov. Tânăra avea o mulţime de prieteni în ţară.

Karin Elena Holst, născută la 18 august 1995 în Norvegia, mama fiind braşoveancă şi tatăl norvegian, a petrecut mai multe vacanţe în ultimii ani în Municipiul Codlea. Aici se află stabilită şi familia din partea mamei, iar Karin îşi vizita adesea rudele.

Karin Elena Holst se înscrisese în urmă cu mai multe luni în organizaţia de tineret a Partidului Laburist din Norvegia, care organiza o conferinţă cu peste 600 de tineri pe insula din Oslo, unde teroristul , îmbrăcat în uniformă de poliţist, a început să tragă în cei prezenţi.

În acele momente, Karin şi-a contactat familia telefonic, spunând că se trage în ei, convorbirea întrerupându-se brusc. De vineri nimeni nu mai ştie nimic despre Karin.

Joi, în centrul oraşului Codlea va avea loc, de la ora 19:00, o acţiune de comemorare organizată de prietenii şi familia lui Karin pentru victimele atacurilor din Norvegia.

Ultimul bilanţ al atacurilor din Norvegia indică 76 de morţi.

Prietenii Karinei au făcut o pagina care îi este dedicată pe Facebook, dar şi un filmuleţ pe Youtube,  pentru cei care vor să lase mesaje familiei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel