Judecătoarea Mariana Moncea, suspendată. Judeca insolvenţa Realitatea Tv

ÎCCJ
ÎCCJ

Consiliul Superior al Magistraturii a decis suspendarea pentru 6 luni a judecătoarei Mariana Moncea.

Secţia pentru judecători din cadrul Consiliului Superior al Magistraturii a decis miercuri sancţionarea disciplinară, prin suspendarea pe o perioadă de 6 luni, a judecătoarei Mariana Moncea de la Tribunalul Bucureşti.

'Cu majoritate. Admite acţiunea disciplinară exercitată de Inspecţia Judiciară împotriva pârâtei Mariana Moncea, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti. În baza articolului 100 litera d) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, aplică doamnei Mariana Moncea, judecător în cadrul Tribunalului Bucureşti sancţiunea disciplinară constând în 'suspendarea din funcţia de judecător pentru o perioadă de 6 luni', pentru săvârşirea abaterii disciplinare prevăzute de articolul 99 litera l) din acelaşi act normativ. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare la Completul de 5 judecători al Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie', se arată în minuta deciziei.

[citeste si]

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, că magistratul este cel care soluţionează dosarul privind insolvenţa postului de televiziune Realitatea TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel